2777
2789
اره عزیزم میدونم مهم نیست اینجا همه قشر ادمی با فرهنگ ها و عقاید مختلف نظر میدن من از کار و حرفم پشی ...

کار درستی کردی.هر کی حق داره معیار خودشو داشته باشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برم دنبال یه پسر ؟؟😑😑😑😑😑😑😑

چه اشکالی داره؟

دنبال رفتن هم جنسیتی شده؟

بعد هم اگر مادیات برات مهمه میتونستی خیلی محترمانه بگی نه اینکه توهین کنی پس تحمل توهین شنیدن هم داشته باش

ماشین خودت چیه؟

این موضوع ارتباطی به شما نداره گلم و مهمم نیس ماشین بابای دختره چیه زن باید زن باشه مردم باید مرد با ...

اولا از اسی سوال کردم و بتو ربطی نداره بخوای جواب سوالی که بتو ربطی نداره را بدی

دوما اصلا مگه ازتو چیزی پرسیدم که دخالت میکنی

اره عزیزم میدونم مهم نیست اینجا همه قشر ادمی با فرهنگ ها و عقاید مختلف نظر میدن من از کار و حرفم پشی ...

خب دیگه از سن اصلاح ادبت گذشته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ن شوخی کردم گلبیخیال پسره بگیرنبوده یادبگیرخودتو ارزون نفروشی یعنی چی دیت ولکن این مزخرفاتو الان بفک ...

نمیدونم من ۲۹ سالمه اخه گفتم شاید کیس خوبی باشه

البته من رفتم از مغازش چیزی بگیرم اسممو از رو کارتم خونده بود اینستامو پیدا کرده بود خودش گیر داد ببینمت وگرنه من که کاری نداشتم

🎻 
متاسفم واسه شوهراتون اگر داریدچقدر بدبختن

امثال شما پسرا رو پررو کردید انتظار دارن بهترین دخترا بهشون اوکی بدن و اگه یه دختر بالاتر از خودشون جواب منفی بده رم میکنن و فحش میدن

ریپلای نزن.تاسفت هم برای خودت

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ببینید اینکه هرکس معیاری داشته باشه حقه

شما ماشین و فلان براتون مهمه حق دارید!

ولی اینکه اینجوری به یک نفر بگید ماشنی نداری کنسلی خیلی کار زشت و چیپیه فقط نشون میده که پول پرست هستید!

وگرنه من خودم با کسی ک خونه نداشته باشه و کار رسمی و پردرامدی نداشته باشه نه ازدواج میکنم و ن پدرم اجازه میده حتی خاستگاریم بیان

اما با حرفام دل کسی رو نمیشکنم

شماهم جوابی ک گرفتی حقت بود🙏🏻

بنده فرد جالبی نیستم به انسان های دیگر مراجعه کنید.💕🎀