delgiram_s مدیر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 4782 عنوان با یه پسری میخواستم برم دیت بهم فحش داد | مشاهده متن کامل بحث + 2387 بازدید | 162 پست الان تعریف میکنم 🎻 امروز | 15:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liliangol عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 2917 منم گفتم من با پسری که ماشین نداره دیت نمیام اونم گفت به ت....مم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خب یکی زدی یکی خوردی🤣🤣🤣🤣🤣میتونستی بگی نمیام ولی حق نداشتی تحقیر کنی
imshr عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 6578 این موضوع ارتباطی به شما نداره گلم و مهمم نیس ماشین بابای دختره چیه زن باید زن باشه مردم باید مرد با ... درسته ولی میشه محترمانه ردش کردنه اینکه دل طرفو شکوند
delgiram_s مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 4782 خب یکی زدی یکی خوردی🤣🤣🤣🤣🤣میتونستی بگی نمیام ولی حق نداشتی تحقیر کنی تحقیر نکردم گفتم نمیام خب دوست ندارم مگه زوره وااا 🎻
چی_بودی_چی_شدی_تو عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 497 این موضوع ارتباطی به شما نداره گلم و مهمم نیس ماشین بابای دختره چیه زن باید زن باشه مردم باید مرد با ... شما یک درصد فک کن ایشون ماشینش تصادف کرده صافکاریه، یا حواله داره، یا داده خونه خریده، باید اینجوری قضاوت بشه؟ خورد بشه ؟
delgiram_s مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 4782 درسته ولی میشه محترمانه ردش کردنه اینکه دل طرفو شکوند درست میگی 🎻
delgiram_s مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 4782 شما یک درصد فک کن ایشون ماشینش تصادف کرده صافکاریه، یا حواله داره، یا داده خونه خریده، باید اینجوری ... پرسیدم گفت فروختمش نگفت چرا فروخته 🎻
چی_بودی_چی_شدی_تو عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 497 پرسیدم گفت فروختمش نگفت چرا فروخته خب میپرسیدی حالا چطور میخوای بیای دنبالم؟ نه اینکه تیر خلاصی بهش بزنی
delgiram_s مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 4782 خب میپرسیدی حالا چطور میخوای بیای دنبالم؟ نه اینکه تیر خلاصی بهش بزنی نه اخه زیادم خوشم نیومد ازش یعنی خیلی جذبش نشده بودم ولی اره به هر حال باید یه جور دیگه بیان میکردم حالا اونم که به من فحش داد ،با هم دیگه صاف شدیم 😅😅 🎻
چی_بودی_چی_شدی_تو عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 497 نه اخه زیادم خوشم نیومد ازش یعنی خیلی جذبش نشده بودم ولی اره به هر حال باید یه جور دیگه بیان میکردم ... اشتباه اول رو شما کردی، حالا گذشت، ولی اگر موقعیت بعدی شد مسلط باش بخودت،سعی کن یکم فکرکنی بعد صحبت کنی،نمیخوای که بعنوان یک دختر عصبی شناخته بشی
delgiram_s مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 4782 اشتباه اول رو شما کردی، حالا گذشت، ولی اگر موقعیت بعدی شد مسلط باش بخودت،سعی کن یکم فکرکنی بعد صحبت ... عصبی ام اخه ...😔😔دست خودم نیست مخصوصا رو جنس مرد زیاد عصبی میشم 🎻
ی_دختره عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 3117 اگر میگفت پارک میگفتی ن شرمنده در شان من نیست و تموم میکردیپارتنر من ماشین نداره چون رفت دستگاهیی خر ... بهترین چیزی که تا الان تو تاپیک گفته شده:
liliangol عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 2917 تحقیر نکردم گفتم نمیام خب دوست ندارم مگه زوره وااا وااا من نگفتم زوری برو ولی اینکه اینجوری بگی پسری که ماشین نداره دیت نمیام تحقیره . عین اینه که ازت عکس بخواد بعد طرف بگه با دختری که دماغش بزرگه یا چاقه یا لاغره دیت نمیرم. میشه به یه بهانه ای کنسل کرد ناراحت نشه.واکنشش طبیعی بوده
delgiram_s مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 4782 یکم تند رفتی عزیزمگنا داشت نه بابا گناه چی ،این پسرا رودارن 🎻
چی_بودی_چی_شدی_تو عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 497 عصبی ام اخه ...😔😔دست خودم نیست مخصوصا رو جنس مرد زیاد عصبی میشم منم عصبی ام ولی چاره ای نیست باید کنترل کنی خودتو