2777
2789
دست بالای دست بسیارست یه روزم کسی تورو بابت وضعیت الانت تحقیر میکنه از کجا میدونی فردا روز همین چیزا ...

حداقل با اینکه دخترم یه ماشین از پول و زحمت خودم دارم انقدر شعار ندید 😁😁😁

🎻 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من حرف بدی نزدم

زدی دیگه

به شخصیتش توهین کردی

همین حرف بد هست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

کدوم زن و شوهری هر روز میرن کافه؟ اونم با این اقتصاد داغون. دیت هزارم میشه سه سال بعد اگر هر روز هم را ببینن. یعنی ممکنه خیلی ها پولش را داشته باشند. ولی اون خیلی ها چند درصد جامعه هستند

عشقم بازم شخصیت و لول خانوادگیتو نشون دادی اونی که میسوزه شمایی نه من بشین تا یکی با این اخلاقای گند ...

چرا دعوا داری باهاش آخه عزیزم

آخه دختر چرا باید کلی به خودش برسه شیک کنه بعد اسنپ بگیره یا بره پارک عین آواره ها دیدن یه پسر؟؟؟؟

از قدیم تا بوده پسر اومده دنبال دختر حالا یا با ماشین خودش یا حداقل ماشین بگیره برا دختره

حداقل با اینکه دخترم یه ماشین از پول و زحمت خودم دارم انقدر شعار ندید 😁😁😁

شعاره این؟

شخصیت خریدنی نیست ججنبه و ظرفیت خریدنی نیست

همینم مطمین نباش داشته باشی تا ابد ...پول میاد و میره

خوبه بنز نداری

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

یکی از تاپیک هاتو دیدم که -یک پسر موقع رد شدن بهت گفته بود بینی ات رو بد عمل کردی ...-

همونطور که شما از اظهارنظر بی ادبانه اون پسر ناراحت شدید

این پسر هم از نظر نامحترمانه شما ناراحت شده

میتونستید محترمانه تر بیان کنید

ولش کن پسرا براشون مهم نیست

هست!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...