2777
2789
عنوان

رفتم دکتر گفت مدرسه میری🥺

760 بازدید | 28 پست

گفتم درسم تموم شده انگار دنیارو بهم دادن🧿😂

بعد از چند وقت رفتم طرف بابام فکر کردن 17 18 سالمه

خدایااا شکرت انقدر خودمو میخوردم پیر شدم صورتم شکسته شده😂خدا لعنت کنه فلانیو پیرم کرده

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عججبه میگن کمتر میخوری

عالیه

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

هزار لعنت به فلانی که پیرت کرده توف تو روش

قربونت♥️

خوشحالم که از کوچک تر خوردنت لذت می بری

چون خودم از این موضوع ناراحتم و حس می کنم همیشه به دید بچه بهم نگاه می کنن😂

مثلا رفتم کتابخانه برای کنکور بخونم و هر بار کسی کنارم نشسته می پرسه برای تیزهوشان می کنی؟ ۱۴ سالته ؟

و من این طورم که آقاا دیگه هجده سالم شده و کنکوری ام:))))

وای من خیلی اذیت میشم سر این موضوع ۱۸ سالمه و دانشگاه میرم ،ولی معمولا فک میکنن ۱۳ ،۱۴ سالمه جدیم نم ...

خیلی خوبه خداروشکر کن😂

سنت بیشتر بخوره شکسته باشی اصلا خوب نیست

خوشحالم که از کوچک تر خوردنت لذت می بریچون خودم از این موضوع ناراحتم و حس می کنم همیشه به دید بچه به ...

آخه من سر یه مشکلات و جریاناتی خیلی غصه خوردم ناراحت بودم قشنگ پوستم خراب شد شکسته شدم از دید بقیه هم گفتم حتما بالای سی سال میخورم

اصلا ناراحت نباش خیلی هم عالیه سنت که بره بالا قشنگ جا افتاده زنانه تر هم دیده میشی همون بهتر چندسال کمتر بخوری