2777
2789
عنوان

پول در نی نی سایت

379 بازدید | 59 پست

پول در نی نی سایت عجیبه

یکی با 15 تا 20 تومن درآمد ماهانه تو خوشی زندگی میکنه آرزو هم میکنه خدا به همه بده ( انگار مثلا میلیاردره )

یکی میگه مادربزرگم با 5 تومن ماهانه خرج نوه هاشم میده پس اندازم میکنه

بعضیا هم از اون ور بام افتادن مثلا یهو یکی میاد میگه شوهرم 1 میلیارد حقوقشه و یه خونه و ماشین هم زده به ناممم

خاستم بگم جفتشون هم نرمال نیستن

اولی تو پنج سال پیش گیر کرده بیرون نرفته هر روز هزینه نکرده متوجه بشه قیمتا از چه قراره ( برای کسی که نه پول درمیاره نه خرج میکنه نه چیزی ... بین 1 میلیون تومن با 1 میلیارد تومن فرقی نیست )

دومی هم وضعش از اولی بدتره دیگه همه چیو رد کرده میگه حداقل بلوف بزنیم یکم تو رویاها کیف کنیم

دروغ اینا رو باور نکنید اینایی که همچین حرفایی میزنن 1 میلیون تومن نقد یکجا از نزدیک ندیدن

دختر شیرازی

سلام یلدا پبشاپیش مبارک

دوستان میلی گلد یه کار خفن کرده🤧

به هرکی وارد شه یه مبلغی پول میده

و اگه کد دعوت وارد کنی از طرف کسی مبلغ بیشتری پول براتون واریز میشه با هر دعوت افراد حسابتون شارژ میشه میتونید برداشت کنید😍😌

milli-mqdna

این کد دعوت منه از سمت من بزنید هنگام ثبت نام

هدیه تون دریافت کنید

حتما شماره ثبت نامی به اسم خودتون باشه

ممنون

توبه شکستم🫀🙂

خدا وکیلی حتی با ۵۰ تومن آدم توی این گردنی باز کم میاره دارم مثال میزنم

ولی اونی که با ۱۵ ۲۰ زندگی شاهانه داره و بچه ام داره چجوری خدایی زندگی میکنه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا وکیلی حتی با ۵۰ تومن آدم توی این گردنی باز کم میاره دارم مثال میزنم ولی اونی که با ۱۵ ۲۰ زندگی ش ...

نداره !

یا دروغ میگه

یا اگه زندگی خوبی داره خودش نه خرج میکنه نه میدونه شوهرش یا باباش چقدر پول میگیره

دختر شیرازی

نداره !یا دروغ میگهیا اگه زندگی خوبی داره خودش نه خرج میکنه نه میدونه شوهرش یا باباش چقدر پول میگیره

اصلا تعجب میکنم مگه میشه آدم با بچه با ۲۰ تومن زندگی کنه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اصلا تعجب میکنم مگه میشه آدم با بچه با ۲۰ تومن زندگی کنه

اینجوری میگه

ما 15 تا 20 تومن درمیاریم ایشالا خدا به همه بده

زیر 60 تومن واقعا نمیشه زندگی کرد حتی 2 تا آدم باشه

حالا بچه بماند

دختر شیرازی

اینجوری میگهما 15 تا 20 تومن درمیاریم ایشالا خدا به همه بدهزیر 60 تومن واقعا نمیشه زندگی کرد حتی 2 ت ...

ی چیزی بگم 😐خط فقر رسیده به ۷۰ ملیون

ی چیزی بگم 😐خط فقر رسیده به ۷۰ ملیون

واقعا اینجوریه کسی که زیر 70 دربیاره مثل اینه که فقط مایحتاج یه زندگی عادی رو داشته باشه

مثلا هفته ای دو بار گوشت بخوره

سفر نره

قبض هاشو پرداخت بکنه

یعنی یه زندگی عادی

تازه همینم من میگم کم میاره

دختر شیرازی

واقعا اینجوریه کسی که زیر 70 دربیاره مثل اینه که فقط مایحتاج یه زندگی عادی رو داشته باشهمثلا هفته ای ...

اره دقیقا حالا یک نفر اینجا بگه ماهی ۷۰ در میارم خب طبیعی ما باور میکنیم ولی همون که میگه ماهی ۲۰ تومن در میارم حرف طرفو باور نمیکنه

😐😐

اون یک میلیارد ام خوکلا بماند اینجا چی میخواد اگه ماهی یکمیلیارد در میاره الان باید آمریکا باشه 😐😂

خدا وکیلی حتی با ۵۰ تومن آدم توی این گردنی باز کم میاره دارم مثال میزنم ولی اونی که با ۱۵ ۲۰ زندگی ش ...

وااا،چرا نشه،من هم مهمونی دادم و تولد این ماه،هم پس انداز کردک،هم خرج و خورد و خوراک مون براهه

وقتی مجبور باشی میتونی

مجبور بودن فرق داره با اینکه بیایی بگی خدا به همه بده

مجبور بودن چیه؟ یه زندانی تو زندان با 0 تومان کاملا زنده هست چون غذاشم دولت میده

دلیل نیست.

دختر شیرازی