2777
2789
عنوان

پول در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 66 پست
وااا،چرا نشه،من هم مهمونی دادم و تولد این ماه،هم پس انداز کردک،هم خرج و خورد و خوراک مون براهه

منظورم اینه که سخته چون همهچی گرونه نمیگم نمیشه که

اون ۲۰ تومن ام بماند

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ن من بقیه کار ندارم،ولی جدی گفتم،اینم در نظر بگیرید که قیمت مواد جاهای مختلف شهر متفاوته،مثلا دور و بر خونه ما برا لباس حراجی زیاده،یا مثلا میوه قیمت مناسب تره تا بقیه جاها،برا همین خرج مون کمتر در میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم اینه که سخته چون همهچی گرونه نمیگم نمیشه که اون ۲۰ تومن ام بماند

طرف میگه چون ما 15 تومن درمیاریم نگید 15 تومن کمه چون به ما توهین کردی ما رو قضاوت کردی 😂 عقل نباشه جان در عذابه

دختر شیرازی

ن من بقیه کار ندارم،ولی جدی گفتم،اینم در نظر بگیرید که قیمت مواد جاهای مختلف شهر متفاوته،مثلا دور و ...

اتفاقا منم دقیقا اینجور جاها رو گفتم که

میوه به قیمت عمده هست

لباس حراجی

همه چی مفت

ولی من اینجا میگم زیر 60 تومن کسی نمیتونه زندگی عادی داشته باشه

تو بیا سعادت اباد تهران زندگی کن زیر 400 تومن در ماه نمیتونی زندگی بکنی

دختر شیرازی

یه تایپکی بود چند روز پیش درمورد اینکه خرج خورد و خوراکتون درماه چقدره

یه نفر گفت ۵تومن بقیه پولمونو پس انداز میکنیم

سه نفر هم بودن

هر جی بقیه میگفتن نمیشه میگفت نه خیلیم عالی داریم زندگی میکنیم با ۵ تومن خورد و خوراک

طرف میگه چون ما 15 تومن درمیاریم نگید 15 تومن کمه چون به ما توهین کردی ما رو قضاوت کردی 😂 عقل نباشه ...

شما کی باشی که بقیه رو قضاوت کنی؟!!!!

طرف شاید ۱۰در میاره و زندگی میکنه ب شما چه؟!!!

شاید یک ملیارد در میاره و به شما چه؟!!!!

کسی نگفت به پول و زحمت و درآمد ما توهین نکن،میگن آدم باشین هرکس هر چیزی که در میاره به شما مربوط نیس،کسی سر سفره کاسه شما نبوده،ک داری دو دوتا چهارتا میکنی،عقل ک داری دیگ خداروشکر

یه تایپکی بود چند روز پیش درمورد اینکه خرج خورد و خوراکتون درماه چقدرهیه نفر گفت ۵تومن بقیه پولمونو ...

این احتمالا 12 سالش بوده وقتی مامانش بهش 100 هزار تومنی میده ذوق میکنه بعد با خودش فکر میکنه 5 میلیوووون واوو چه پول درشت و بزرگی

دختر شیرازی

خدا وکیلی حتی با ۵۰ تومن آدم توی این گردنی باز کم میاره دارم مثال میزنم ولی اونی که با ۱۵ ۲۰ زندگی ...

خدا رو فراموش نکنید

خدا به بعضی از زندگیا برکت فراوان میده که یک ملیون تنشون اندازه ی یک میلیارد کار میکنه

بعضی از زندگیا هم برکتی توش نیست طرف هر چقدر کار میکنه و پول در میاره یک میلیارد توی یه خرید توی بازار خرج میشه

در غگویی تهمت زدن مال مردمو خوردن ترک صله ی رحم و.....، همه اینا مالو برکت از زندگیت برده

خدا باید به زندگیت نگاه کنه فقط خدا

اون که آره،مثلا من خودم امسال پالتو نخریدم بس که گرونه 🤣🤣

آفرین منظورم اینه نگاه کن اینکه آدم بتونه مایحتاج زندگیشو تامین کنه که حق طبیعی همه است اصلا زندگی اونه که آدم با درآمدش هرچی میخواد بخره آخرش ام یچیز ب مونه منظورم اینه با این حقوقا ک مثلا ۵۰ تومن که تو چشم بعضیا خیلیه ام نمیشه زندگی کرد چ برسه ۲۰ تومن که اون خانوم میگفت 😐

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

آفرین منظورم اینه نگاه کن اینکه آدم بتونه مایحتاج زندگیشو تامین کنه که حق طبیعی همه است اصلا زندگی ا ...

ولش کن این خودش نمونه ی دقیق هموناییه که دربارش حرف میزدیم از وقتی اومده نمیبینی داره چی میگه

اینا نهایتا یا یه بچه سال هستن پولی از نزدیک ندیدن خرجی نکردن که ببین اصلا ارزش پول چیه

یا تو خونه خرجشون رو شوهر میده هیچ اختیاری هم تو زندگی ندارن که ببین بیرون چخبره پول چیه شوهر چقدر میگیره چقدر خرج میکنه

دختر شیرازی

شما کی باشی که بقیه رو قضاوت کنی؟!!!!طرف شاید ۱۰در میاره و زندگی میکنه ب شما چه؟!!!شاید یک ملیارد در ...

عزیزم داریم میگیم سخته زندگی ها