2777
2789
عنوان

پول در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 66 پست
آفرین منظورم اینه نگاه کن اینکه آدم بتونه مایحتاج زندگیشو تامین کنه که حق طبیعی همه است اصلا زندگی ا ...

حرفت درسته ولی بحث اینه که من پولشو دارم،ولی میگم نه،چون هم پالتویی که پارسال گرفتم نوعه،هم میخوام آخر فصل بگیرم،از طرفی اینقد تحریم شده ک واقعا زمستون سخته برای خیلی ها،از لباس و بوت بگیر تا خورد و خوراک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنهام با ۲۷ تا۳۰ خوب میگذرونم

و اینکه کلا به برکت پول خیلی اعتقاد دارم

من کلی هم کادو میخرم

همین آذر ماه ۱۵تومن کادو واسه ۲تا تولد و روز مادر هزینه کردم

تنها چیزی که از سبد خریدام کم شده مسافرته اونم راه دور البته

شمال و خونه مادربزرگم همدان میریم هرسال

لباس کم میخرم ولی جنس خوب

خورد و خوراک البته بابام کمک میکنه برنج و گوشت و.

ولی خب اکثر چیزا هم باخودم

برکت و نگاه مثبت و ایمان به روزی خدا خیلی مهمه .

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

حرفت درسته ولی بحث اینه که من پولشو دارم،ولی میگم نه،چون هم پالتویی که پارسال گرفتم نوعه،هم میخوام آ ...

آفرین قربون آدم چیز فهم

کجا زندگی میکنی یعنی منظورم اینه شهرستان یا کلان شهر؟

ما کرجیم استایل هارو فکر کنم توی اینستا دیده باشی ؟

منم از اونجایی که خیلی اهل خرج هستم و قیمتارو میدونم برا همون میگم

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

همسرم ماهی ۱۷ میگیره ۷ تومنش میره برا قسط وقبض میمونه ۱۰ با دوتا بچه واقعا رندگی مسخره داریم ناخواسته باردار شدم بخدا خواستم سقط کنم ولی از عوارض سقط ترسیدم نگهش داشتم نمیدونم چطور میگن با ده وبیست تومن زندگی خوبی دارن

ولش کن این خودش نمونه ی دقیق هموناییه که دربارش حرف میزدیم از وقتی اومده نمیبینی داره چی میگهاینا نه ...

چقدر چراکه و پرت میگی اسی،نشستی پشت گوشی و دهن و باز کردی،بیخیال تورو و به زندگی بقیه،من آره تو خونه نشیتم،شوهرمم خرج مو میده،دوس ندارع صبح تا شب دنبال دوهزار بدووم،سرو کله کم در طلاعه،بحث اینه که هدفت تو زندگیت چی؟من از خوشی هام یکساله ک زدم،مسافرت یکسال نرفتم و کل پس اندازم و تبدیل به طلا کردم،دوسال سختی کشیدم که تهش خونه بخرم،حالا شما هرجور که دوست داری فک کن آزادی،ولی اجازه توهین به من و نداری

من تنهام با ۲۷ تا۳۰ خوب میگذرونمو اینکه کلا به برکت پول خیلی اعتقاد دارممن کلی هم کادو میخرمهمین آذر ...

خب تنهایی دیگه

اسی متاهل ها و اونایی که بچه دارن رو منظورش بود که واقعا برای منم تعجب داشت

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

همسرم ماهی ۱۷ میگیره ۷ تومنش میره برا قسط وقبض میمونه ۱۰ با دوتا بچه واقعا رندگی مسخره داریم ناخواست ...

حق داری واقعا 10 تومن خیلی خیلی سخته اونم با بچه ، ایشالا بهتر بشه اوضاع

همسرتون حقوق بگیره یا شغل ازاد؟

دختر شیرازی

آفرین قربون آدم چیز فهمکجا زندگی میکنی یعنی منظورم اینه شهرستان یا کلان شهر؟ما کرجیم استایل هارو فکر ...

من مشهدم،سمت بازار فردوسی،تو مشهد اینجوری باب شده که حراج میزنن،چون قدرت خرید اومد پایین،فروشنده سود کمتری میکنه و فروش بالا داره،مثلا همین دیروز من ی کت تک گرفتم ۱۸۰ تومن پول دوتا چیپس،ولی خب بالاشهر بری قیمتا فضاییه

چقدر چراکه و پرت میگی اسی،نشستی پشت گوشی و دهن و باز کردی،بیخیال تورو و به زندگی بقیه،من آره تو خونه ...

من توهینی به کسی نکردم ، اونی که میپره باید بهش توهین بشه ، تو یکساله مسافرت نرفتی که هیچ لباسم نخریدی ، پولتو جمع کردی خونه خریدی باشه

ولی خیلیا همون مسافرت و لباسم نمیخرم نمیتونن خونه بخرن ؟ چطوری یکسال هیچی نخریدی با پول لباس و مسافرت خونه خریدی؟ مگه پول یکساله ی مسافرت و لباس و بقیه چیزا میشه چند میلیارد تومن که بتونی یه خونه کوچولو بخری؟ منو گول زدی افرین ولی خودتو که نمیتونی گول بزنی

اگه اینجوری فکر میکنی پس اوکی لیاقتت همون زندگیه موفق باشی

از تاپیک برو بیرون

دختر شیرازی

خب تنهایی دیگه اسی متاهل ها و اونایی که بچه دارن رو منظورش بود که واقعا برای منم تعجب داشت

خیلی سخته اره 🥲

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

من الان که ۵ ماهمه تا حالا نتونستم آزمایشات مرحله اول بارداری رو برم وتا حالا نمیدونم حتی جنسیت بچم ...

مگه دفترچه ندارید؟ خب برو بیمارستان های دولتی با این دفترچه ی سلامت هم نگاه میکنن

دختر شیرازی