2777
2789
عنوان

پول در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 66 پست
من تنهام با ۲۷ تا۳۰ خوب میگذرونمو اینکه کلا به برکت پول خیلی اعتقاد دارممن کلی هم کادو میخرمهمین آذر ...

دقیقا،حرفت درسته،اسنا فک میکنم هر ماه باید هرچی که ترند شد رو بخری!!معلومه که آخر ماه کم میاری،تا وقتی لباس لازم نداری چرا بخری ؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری واقعا 10 تومن خیلی خیلی سخته اونم با بچه ، ایشالا بهتر بشه اوضاعهمسرتون حقوق بگیره یا شغل از ...

کارگر عزیزم. همه تلاششو میکنه ولی خوب درجا میزنیم همش از طرفی داروهای من هر روز قیمتشون بالاتر میره یه بیماری خاص دارم

من مشهدم،سمت بازار فردوسی،تو مشهد اینجوری باب شده که حراج میزنن،چون قدرت خرید اومد پایین،فروشنده سود ...

مشهد اومدم دوباره به بار ک برای زیارت بود همون بازارهای اطراف حرم رفتیم اونا خوب بودن

سری بعد برای خوشگذرونی بیشتر آرامگاه نادرشاه رفتیم و جاهای دیدنی دیگه بله کلا مشهدو گشتیم پاساژ های لوکس و اینا خوش استایل بودن مردم مشهد و بله قیمتا ام که خودتون میدونید

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

کارگر عزیزم. همه تلاششو میکنه ولی خوب درجا میزنیم همش از طرفی داروهای من هر روز قیمتشون بالاتر میره ...

عزیزم تقصیر شما که نیست

ایشالا همچی درست شه واسه همه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

مگه دفترچه ندارید؟ خب برو بیمارستان های دولتی با این دفترچه ی سلامت هم نگاه میکنن

قبول نمیکنن بگیرن رفتم بعد میگه کامل نداریم آزمایشات رو باید بیرون انجام بدی بیمارستان ها فقط برای بیماران خودشون میگیرن بستری ها منظورم چون شهر کوچک هستیم

من توهینی به کسی نکردم ، اونی که میپره باید بهش توهین بشه ، تو یکساله مسافرت نرفتی که هیچ لباسم نخری ...

چقد حرف مفت میزنی؟؟؟بیا مشهد ببین با یک ملیارد بهت خونه میدم یا نه؟ببین با پول دو سه سال کار کردن و طلا خریدن و بالارفتن طلا میتونی بخری یا ن

زندگی ک من دارم آرزوی امثال توسعه

چون من به خواسته هام میرسم و سرمم تو کو ن بقیه نیس

دقیقا،حرفت درسته،اسنا فک میکنم هر ماه باید هرچی که ترند شد رو بخری!!معلومه که آخر ماه کم میاری،تا وق ...

بله

خیلی دیدم میرن چرت و پرت و ارزون میخرن بعد تند تند عوض میکنن. باید بلد باشی خوب بخری و مدیریت کنی

من کلا تا حالا نشده چیزی بخرم پشیمون شم.

چون حساب شده میخرم و در صورت نیاز

من هر وقت بریم پاساژ گردی تا از قبل ندونم چی باید بحرم خرید نمیکنم چون میدونم قراره گند بزنم به پولم مگر واقعا ببینم چیزی در قیمت خوبه و می ارزه

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

مشاورای کنکوری این وسط چقدر گرون میگیرن

چند وقت پیش با دختر عموم حرف میزدم اون کنکوری

میگفت ۴۰ تومن پول مشاور و جدا از کلاس ها و کتاب ها🫢😐

یکی دیگه از چیزای عجیبی که توی نی نی سایت میبینم

اینه که یه تاپیک میری همه از گرونی مینالن و میگن بدبختیم و تا چند وقت دیگه میمیریم و فلان

بعد تو تاپیک غذا که میری همه هر روز مرغ و گوشت میخورن

تو یه تاپیک میری همه ماشیناشون مدل بالاست و اصلا تیبا و ساینا رو ماشین حساب نمیکنن

دقیقا،حرفت درسته،اسنا فک میکنم هر ماه باید هرچی که ترند شد رو بخری!!معلومه که آخر ماه کم میاری،تا وق ...

وای من اینجوریم تقریبا ولی خب مثلا اینجوری نه یک چیز کد شد دقیقا عینشو بخرم نه مدلهای دیگه آفرین خوب شناختی منو😂🫢

یکی دیگه از چیزای عجیبی که توی نی نی سایت میبینم اینه که یه تاپیک میری همه از گرونی مینالن و میگن بد ...

همون ادما ؟ یا ادم های دیگه؟

اینو باید قبول کنیم تو همین شرایط بد ادم هایی هستند که در رفاه کامل هم هستن

منظور این بود چرا بعضیا ها دروغ میگن

وقتی پول 20 تومن در ماه هیچی نیست یعنی صفر طرف میگه باهاش به خوشی زندگی میکنیم

از دروغ بهشون چی میرسه

دختر شیرازی

همون ادما ؟ یا ادم های دیگه؟اینو باید قبول کنیم تو همین شرایط بد ادم هایی هستند که در رفاه کامل هم ه ...

تصور اونا از زندگی خوب یه چیز دیگه ست حتما

کفاف توقعاتشون از یه زندگی خوب رو میده