2777
2789
عنوان

رفتم تو تلگرام بابام 😭

215 بازدید | 17 پست

بابام بخاطر شغلی که داره خیلی با آدم ها ارتباط داره شماره زیاد داره تو گوشیش و با واسطه ها هم ارتباط داره

بیشتر واسطه و منشی ها خانم هستن اینا به کنار چت عاشون رو خوندم درمورد کار بود ولی چندتا کاربری دیدم که شماره اشون رو نداشت ولی اونا پیام داده بودن سلام داده بودن بعصیاشونم دلیت اکانت شده بودن

بنظرتون مشکوکه؟🥺قلبم داره میاد تو دهنم

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

تجسس نکن ک حالت بدتر میشههرباغچه ای رو بیل بزنی بلاخره چنتا کرم ازش میزنه بیرون

نمیتونم حالم بده

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فراموشش کن

ببین خواهش میکنم شما بگو من تو این مواقع نمیتونم درست تصمیم بگیرم

نوشته بودن سلام داده بودن بابام جواب نداده بود ولی سین زده بود پروف هم نداشتن

ممکنه چیزی بوده

ببین خواهش میکنم شما بگو من تو این مواقع نمیتونم درست تصمیم بگیرم نوشته بودن سلام داده بودن بابام جو ...

دارم میگم امکانش هس پس تجسس نکن

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

ببین خواهش میکنم شما بگو من تو این مواقع نمیتونم درست تصمیم بگیرم نوشته بودن سلام داده بودن بابام ...

خب باید ببینی رابطه پدر مادرت چطوریه

من حسم میگه چیزی نیست الکی داری خودتو اذیت میکنی

دلیت اکانت چیز عجیب قریبی نیست

خیلی دیدم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد