2777
2789
عنوان

یه دختر معرفی کردن به داداشم می‌خوام کنسلش کنم بیاید بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 95599 بازدید | 1086 پست
اینم بگم یکشنبه کلاس مهمی داشتم بخاطرش کنسلش کرده بودم .دوباره صبح پاشدم یه کم به کارای خونه رسیدم د ...

یه چیز متوجه نمیشم...مگه قرار شما هم باشین که کلاس کنسل کردین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو عزیزم ببخشید متاسفانه کار شخصی داریم ان شالله موفق باشید

اره میخوام همچین چیزی بهش بگم.واسطه گفت لیسانس داره ولی ابتدایی ترین چیزا رو اشتباه مینویسه.یه ساعت باید فکر کنم ببینم چی نوشته

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

خودش پیام داده و گفته فردا قرار بذاریم فعلا جوابشو ندادم چی بهش بگم؟

احتمالا کسی تو زندگیش هست که داره شما رو بازی میده و میخواد تو آب نمک باشی

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

کارش زشت بود به نظرم ، من بودم دکش میکردم بره

البته این نظر منه ممکنه خود شما تجربه بیشتری از من داشته باشی نظرت فرق کنه

خدایا بسهه دیگهههه ...

وا برا بار سوم دیگه اصلا زنگ نمیزدی یا پیام چه بی ادبه

واسطه ای که اینو معرفی کرد دوستمه بخاطر اون کوتاه اومدم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اصلا شعور نداره دیگه نمیگه مردم مگه بیکارن هی بیفتن دنبال من

ببين خيلي راحت پيغام بده و بگو چون ٣ بار كنسل كردي ما نتيجه گرفتيم كه مايل نيستي و براي همين قضيه از نظر ما منتفي هست

ولش کن، بگو کار داریم نمیتونیم

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

چ ادم رو مخ و بی شعوری هی کار شخصی پیش اومد من بودم خیلی دیر جوابشو میدادم و میگفتم الانم برا من کار پیش اومده و فک کنم قسمت نیس اشنا شین شما ام قبل ازدواجت یکم رو شعورت کار کن

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

کارش زشت بود به نظرم ، من بودم دکش میکردم بره البته این نظر منه ممکنه خود شما تجربه بیشتری از من داش ...

منم نظرم اینه دکش کنم بره.چون تعادل نداره.۳۵سالشه عین بچه ها رفتار میکنه

برین شاید واقعا براش اتفاقی افتاده نتونسته بیاد

لطفاً برای قبولی فرهنگیانم برام دعا کنید🙂♥️                فرهنگیانمممم🫠🫶🏻                                     

برین شاید واقعا براش اتفاقی افتاده نتونسته بیاد

نه.گفت با هم خواهرم میرم بیرون.دیر جواب دادی با اون برنامه چیدم

چ ادم رو مخ و بی شعوری هی کار شخصی پیش اومد من بودم خیلی دیر جوابشو میدادم و میگفتم الانم برا من کار ...

هستی چت ها رو بذارم؟