یه هفته پیش واسطه عکسشو برام فرستاد نشون داداشم دادم گفت نه خوبه نه بد .گفتم حالا قرار بذارید حضوری همدیگه رو ببینید تو عکس که چیزی مشخص نیست داداشم گفت عیب نداره یه روز تعیین کنید منم پیام دادم به دختره گفتم به روز تعیین کن حضوری همدیگه رو ببینیم جاش رو هم خودت تعیین کن هر جا راحت بودی قرارمون جمعه ی گذشته بود دیدم شبش پیام داده یه کار شخصی برام پیش اومده نمیتونم بیام گفتم عیب نداره خیر باشه هفته ی آینده دوباره قرار میذاریم کلی تشکر کرد بعد
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
با توجه به اینکه میگی داداشت وضعش خوبه و مهندس رده بالای پتروشیمیه .چرا نمیگردین یکی هم سطح خودش پیدا کنین؟.دست گذاشتین رو یکی که سطحش پایین تره حتی اداب معاشرتم بلد نیست
هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...
اره فعلا سنگر بگیر خواهر ک زخمیت نکنه😂😂😂ولی جدای این حرفا من احساس میکنم یکی یادش داده ک ذوق مرگ ...
اره چون واسطه معرفیش کرده احساس میکنم از عمد این کارو کرد که فردا حرف نشونه در صورتی که واقعا این موضوع برا ما مهم نبود
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
با توجه به اینکه میگی داداشت وضعش خوبه و مهندس رده بالای پتروشیمیه .چرا نمیگردین یکی هم سطح خودش پید ...
عزیزم ما که نمیدونستین آداب معاشرت بلد نیست تازه امروز فهمیدم
داداشم مادیات براش مهم نیست میگه فقط حاشیه نداشته باشه و اهل زندگی باشه
علیک سلام مگه ما از قبل قرار نذاشته بودیم؟چطور ده دقیقه دیر متوجه تماس شدم یه طرفه قرار رو کنسل کردی؟برو هر کار شخصی داری بهش برس این قضیه از طرف من کنسله.من دو روزه تمام برنامه هام رو کنسل کردم از کار و زندگی افتادم هر لحظه یه مود داری
ولی واقعا همچین دختری نوبره ایشالا یه دختر خوب نصیب داداشت بشه
🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای.تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
حذفش کردمبهش گفتمعلیک سلاممگه ما از قبل قرار نذاشته بودیم؟چطور ده دقیقه دیر متوجه تماس شدم یه طرفه ق ...
بد جواب دادی اصلا سوزش نداره🤣 به قول یکی از کاربرا میگفتی هر موقع کار شخصیت تموم شد بعد برو دنبال کارای ازدواج
یا میگفتی کار شخصی برامون پیش اومده و خوشبخت بشید 😊🤣
یا میگفتی داداشم دیدتت نپسندیده و خوشبخت بشی خداحافظ 😁
🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای.تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰