2777
2789
عنوان

یه دختر معرفی کردن به داداشم می‌خوام کنسلش کنم بیاید بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 95599 بازدید | 1086 پست
نه.گفت با هم خواهرم میرم بیرون.دیر جواب دادی با اون برنامه چیدم

بنظر من اصلااا جواب نده

نه پیام نه زنگ

بلکش نکن ولی جوابش نده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا اعتماد بنفسش کمه یا میخواد دست نیافتنی بنظر بیاد و ناز کنه

بهش پیام بده راحت یه مورد دیگه پیدا شده و برادرم پسندیده و دیگه جوابشو نده من بودم بعد همون قرار اول بلاکش میکردم مگه مردم مسخره ان

واااااا...خخخخخخخخ....چقدم که واجب بوده با خواهرش بره بیرون....ای از الان معلومه بدرد زندگی نمیخوره

اره شعورش نمیرسه ازدواج مهم ترین تصمیم زندگیه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ادم به بار کنسل میکنه

نهایت دوبار با عذر مواجهه

اینکه بار سومم ادا دربیاره باید بره گمشه

دم ب دقیقه هم بگه کار شخصی

من باشم تیکه ام میندازم میگم شما کارای شخصیت خیلی زیاده انشاءالله هروقت تموم شدن گزینه دیگه ای برای ازدواج پیدا کنید

به اون رابط هم میگم این چه دختر بی خاصیتی بود معرفی کردی سه بار ما رو مسخره کرده دیگه همچین کسایی به مردم معرفی نکن

بگو اگر امروز میتونی که بیا اگر نمیتونی من فردا کار شخصی دارم و بعدشم درس دارم نمیتونم زیاد بیرون بر ...

هیچ جوابی بهش ندادم فردا که زنگ زد خودش میگم کار شخصی پیش اومده

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

منم نظرم اینه دکش کنم بره.چون تعادل نداره.۳۵سالشه عین بچه ها رفتار میکنه

پشمام واقعاً ۳۵ سالشه ؟؟؟

فکر کردم نهایت ۲۰.۲۵ باشه شایدم زیر بیست😭😂

البته همه جوانبو بسنجید ک بعدا پشیمون نشید

خدایا بسهه دیگهههه ...

ادم به بار کنسل میکنه نهایت دوبار با عذر مواجهه اینکه بار سومم ادا دربیاره باید بره گمشهدم ب دقیقه ه ...

دقیقا همینا رو بهش میگم افرین

هر چی بهش میگیم خودت پیدا کن میگه من وقت ندارم خودتون یکی پیدا کنید من آشنا میشم

شمام بگو فردا یه کار شخصی مهم داریم نمیتونیم خودم تماس میگیرم هروقت اوکی بودیم بعد یه روزی انتخاب کن به عنوان اخرین روز اگه نشد بیخیال بشید کلا

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت