2777
2789
عنوان

یه دختر معرفی کردن به داداشم می‌خوام کنسلش کنم بیاید بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 95583 بازدید | 1086 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلی اگه سمت ایلامی بیا خودم دختر شاغل و خوب بهت معرفی کنم

هیچوقت اینکارو نکن حتی برای فامیل توهین به اسی نباشه ولی کلاااا دردسر میشه واست

دیدم که میگم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

من فقط معرفی میکنم دیگه آشنایی و تحقیق با خودشون

من خودمم ایلامیم..تقی به توقی میخوره خونواده ها میندازن گردنت

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

نه کنسل نکن اسی....هماهنگ کن همدیگه رو ببینن..نشونم نده از کنسل کردنش ناراحت شدی ..بی تفاوت باش

من کاری با این مورد ندارم، انشاءالله هر چی خیره همون پیش بیاید.....شاید واقعا مشکل جدی بوده که نتونسته.....

ولی این که طرف این کار کنه و طرف مقابل ابزار نکنه، بازم اون طرف کارش تکرار می کنه... مشکل ما همین است، ناراحتی هامون را ابراز نمی کنیم.......

داداشت چند سالشه که دنبال یه 35 ساله برای ازدواجش میگردین؟حالا به کسی بر نخوره ولی این یکی همینجوری ...

حرفی نزنید دل بقیه بشکنه..دختر دیدم یا همینطور پسررر هیچ مشکلی نداشته تا 35 که خوبه تا 50 هم مونده مجرده...حالا انگار اونا که 20 عروسی کردن چه گلی به سرشون زدن.توهمین سایت هم پره

بعضیااا هول شوهر نیستن که تا فوری دیپلم گرفتن خانواده شوهرشون بدن یا زن بدن..اول باید برم دانشگاه سرکار مستقل بشن بعدااا ازدواج کنن نه اینکه تو 20.سالگی 25 سالگی دو بچه بغل اعصاب خردی و......

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

گلی اگه سمت ایلامی بیا خودم دختر شاغل و خوب بهت معرفی کنم

نه عزیزم اونجا نیستم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

پشمام واقعاً ۳۵ سالشه ؟؟؟فکر کردم نهایت ۲۰.۲۵ باشه شایدم زیر بیست😭😂البته همه جوانبو بسنجید ک بعدا ...

دخترا و پسرای 35 ساله مشکلی دارن که شما پشمات ریخته؟؟؟؟بعضصی ازهمین هول شوهر وزن نیستن تو 20 سالگی

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

من کاری با این مورد ندارم، انشاءالله هر چی خیره همون پیش بیاید.....شاید واقعا مشکل جدی بوده که نتونس ...

مشکل داره بیاد بگه مشکل داشتم و فلان نه که منو متهم کنه چون ۵دقبقه دیر جواب دادی منم کنسل کردم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏