2777
2789
عنوان

فردا خودم تنهایی باید رانندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 18 پست
گلم شما معلومه راننده حرفه ای هستی،من ی مشکل بزرگ دارم اینکه متوجه اینکه من باید از بین دوتا ماشین م ...

نه والا منم زیاد حرفهای نیستم فقط از ترس شوهرم خیلی رعایت میکنم چون نمیدونم اگه تصادف کنم چه واکنشی نشون میده

برای از جای تنگ رد شدن سعی کن سمت خودت که مسلطتری نزدیکتر کنی به مانع بعدم چشمی باید یاد بگیری فقط با تمرین میشه این طرف اون طرف ماشین و یه خط صاف فرضی در نظر بگیری تا آخر مانع

نمیدونم چه جور بگم آخه

یکم فیلم های آموزشی ببین . ماشینتون خیلی پت و پهنه ؟ چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا منم زیاد حرفهای نیستم فقط از ترس شوهرم خیلی رعایت میکنم چون نمیدونم اگه تصادف کنم چه واکنشی ...

نه تقریبا جمع و جوره ۲۰۷،خوب شد گفتین فیلم آموزشی ببینم فک میکنم بهتر متوجه بشم اصلا حواسم نبود،،خیلی خیلی ازتون ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتین خدا بهتون سلامتی بده گلم

نه تقریبا جمع و جوره ۲۰۷،خوب شد گفتین فیلم آموزشی ببینم فک میکنم بهتر متوجه بشم اصلا حواسم نبود،،خیل ...

خواهش میکنم انشالله از هر خطری به دور باشید . تو یوتویوب یه خانمی هست اتفاقا با 207 آموزش میده خیلی خوبه