2777
2789
عنوان

بنظرتون یه پدر حق همچین کاری رو داره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر زنش مهم تر از بچه اش غلط میکنه بچه آورده...پدر و مادر حق توهین و آزار و اذیت بچه رو ندارن اون بچ ...

نخیر ، خیلی از بچه ها خیلی پررو و بی تربیت هستن ، و تربیت بچه فقط از داخل خونه شکل نمیگیره ، بستگی داره اون بچه با چه آدم هایی تو جامعه در ارتباط باشه، گاهی اوقات دوستان بد روی بچه تاثیر بدی میزارن ، حتی اگر پدر و مادر خوبی داشته باشه.

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

نباید کتک بزنه اما زن برای مرد مهمتر از بچهست خیالت راحت باید

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

کاش همچین خانواده هایی تولید مثل نکنن

ای کاش بفهمن دوست داشتن بچه فقط نیس بچه ادمه ی موجود زندس عروسک نیس که حالا دلمو زد حالا خودش میدونه حالا فلان یا کلا بیخیال زندگی اون بچه بشن بعدم فقط توقع داشته باشن که از نظر اونا همونی بشه که میخوان خیلی ببخشیدا ولی واقعا خودخواهی و عوضی بودنشونو نشون میدن

نخیر ، خیلی از بچه ها خیلی پررو و بی تربیت هستن ، و تربیت بچه فقط از داخل خونه شکل نمیگیره ، بستگی ...

هر چقدر محیط پیرامون بخواد تأثیر گذار باشه

اگر تربیت پایه ی بچه که دست پدر و مادرش بود درست بوده باشه

بچه هیچوقت تحت تاثیر دوست و همکلاسی و .. قرار نمیگیره

همین پرخاشگری این پدر کاملا واضحه که چه نوع تربیتی داشته !

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اصلا حرفتو قبول ندارمیعنی چی زن مهمتر بچس؟ مگه نباید هردو رو ب یه اندازه دوس داشته باشه

زن و شوهر مهم تر از بچه هستن ، حتی زن هایی که به بچه هاشون بیشتر از شوهرشون بها میدن هم کار اشتباهی میکنن...

بعدشم پدر و مادرها اکثرا بچه هاشون رو دوست دارن ، ولی گاهی بچه کار اشتباهی میکنه که حقشه که بابت اون کار اشتباه تنبیه بشه....

چون بچه های الان خیلی گستاخ و پررو شدن و راحت تو روی بزرگتر می ایستن و احترام حالیشون نیست.

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

کتک زدن از اصل مشکل داره

اون بچه حاصل تربیت خودشونه پدر و مادر پرخاشگر بچشون چیز دیگه ای نمیشه

ولی پدر و مادر باید،باز هم تاکید میکنم باید موقع بی احترامی بچه به هر کدوم از والدینش از همسرش دفاع بکنه اگرم حق با بچست اوضاع رو آروم کنه یاسکوت کنه و تو خلوت اشتباه همسرشو گوشزد کنه

اگر زنش مهم تر از بچه اش غلط میکنه بچه آورده...پدر و مادر حق توهین و آزار و اذیت بچه رو ندارن اون بچ ...

کاش همه طرز فکرشون مثل شما بود

درود بهتون

کاربری دست دونفره❤️