2777
2789
عنوان

مرد باید غیرتی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 55 پست

شوخی می کنید دیگه🤣🤣

میشه یه صلوات مهمونم کنی و بهترین دعایی که تو ذهنته رو بهم هدیه بدی؟❤️عاشق شمس تبریزیم مخصوصا اونجایی که میگه : طامع را عز نیست و قانع را ذل نیست ، آزاد بنده گردد به طمع و بنده آزاد گردد به خرسندی💫🤍#خلیج_فارس 🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو سرت تو مریضی و مازوخیسم داری

دوس داری برده باشی

گه توی مردای غیرتی

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

غیرت یکم تو ذهنت بد معنی شده ! 🤦♂️کتک و زور و ... چیه ؟ ارزش قائل باشد برای خودت دختر

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خاک تو سرت تو مریضی و مازوخیسم داری دوس داری برده باشیگه توی مردای غیرتی

ننه اخه تو خوشت میاد تا وقتی مال یکی دیگه هستی ارایش کنی به خودت برسی بقیه ببینن که چی بشه

وای من دلم میخواد مجبورم کنه چادر سرم کنم مجبورم کنه پوشیه بزنم حتی نذاره از در خونه برم بیرون حتی ه ...

از ته دلم از خدا میخوام یه همچین شوهری گیرت بیاد و روزگارتو سیاه کنه و توام این تمایلاتت ارضا شه 🤣🤣🤣 فک میکنی زندگی یک روز و دوروزه؟ طرف تا ۵۰ سال روزگارتو سیاه میکنه. 😂 شماها مازوخیسم دارین و از برده بودن لذت میبرین.

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
ننه اخه تو خوشت میاد تا وقتی مال یکی دیگه هستی ارایش کنی به خودت برسی بقیه ببینن که چی بشه

آره خوشم میاد آرایش کنم و همه ببینن.

مث تو مریض و برده نیستم که حاضر باشم یکی من رو به بند بکشه و اسیر خودش بکنه.

افکارت هنوز بچگانه س و هورمونات زده بالا .