عاشق مردای سبزه قد بلند ورزشکار غیرتیم اوناییکه پشماشونو نمیزنن اجازه نمیدن ی تار موت دیده بشه وگرنه کتکت میزنن وگرنه اگه من هرکار دلم خاست بکنم طرف عین خیالش نباشه جدا میشم حتی اگه پولدار خوش قیافه باشه اخه چه معنی داره تا وقتی مال یکی هستی بقیه ببینن همه جاتو خودم دلم نمیخاد فقط دلم میخاد اون کسی که دوسش دارم بدنمو ببینه برای بدنم ارزش قاعل باشه
میشه یه صلوات مهمونم کنی و بهترین دعایی که تو ذهنته رو بهم هدیه بدی؟❤️عاشق شمس تبریزیم مخصوصا اونجایی که میگه : طامع را عز نیست و قانع را ذل نیست ، آزاد بنده گردد به طمع و بنده آزاد گردد به خرسندی💫🤍#خلیج_فارس 🇮🇷
غیرت یکم تو ذهنت بد معنی شده ! 🤦♂️کتک و زور و ... چیه ؟ ارزش قائل باشد برای خودت دختر
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
وای من دلم میخواد مجبورم کنه چادر سرم کنم مجبورم کنه پوشیه بزنم حتی نذاره از در خونه برم بیرون حتی ه ...
از ته دلم از خدا میخوام یه همچین شوهری گیرت بیاد و روزگارتو سیاه کنه و توام این تمایلاتت ارضا شه 🤣🤣🤣 فک میکنی زندگی یک روز و دوروزه؟ طرف تا ۵۰ سال روزگارتو سیاه میکنه. 😂 شماها مازوخیسم دارین و از برده بودن لذت میبرین.
در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...