2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه جاری منو بمیره ایشالله

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از اشناهای نزدیک شوهرم هم با من لجه بدون اینکه کاری کرده باشم تووجمع فقط بهم تکه میندازه ولی همه ازش بد مبگن میدونن مقصرهستشدر واقع میشه گفت بیمار روانیه الکی از من بدش میاد نمیدونم چرا حسودی منو میکنه

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

وا چرا نفرین میکنی بیچاره رو

جاریای منم همینن،سه تا جاری دارم چون شوهرم هی سر مسائل مختلف که حالا حال ندارم بگم گیر بهشون میداد و کلا شوهرم یکم تخسه،با من لج افتادن

یکیش که هرچی دلت بخواد پشت سرم حرف زده،به غریبه و آشنا،هیچوقتم نفرینش نکردم،فقط ارتباطمون قطع کردم هرکس سرگرم زندگیشه

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

نمیدونم ولی من همیشه سعی کردم بهترین باشم ولی جاری م چون حسادت میکرد بهم خیلی به شدت اذیتم میکرد پشت سرم چه دروغ ها گفته بود علکی زخم زبون میزد ولی ترکش کردم برای همیشه راحت شدم برای من تمام شد نه تلفنی نه ارتباطی

هر جا ببینمش انگار نیست تمام

تو روایات اومده نفرین مثل یه تیر میمونه

وقتی شروع میکنی به نفرین کردن اون تیر میره به آسمون اگه حق باشه میخوره به اون طرف اما ذره ای اگه ناحق باشه اون تیر برمیگرده و میخوره به اون فرد نفرین کننده

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

آرزو مرگ نکن اولِ صبحی این چه خانواده ای هستن که کل ایل و طایفه شون با دروغای یه جاری پشت اون یکی ا ...

عزیزم اینجور آدما یا دعا کن شون خوبه یا داتشون یه جوری حرف میزنن که خودت هم باورت میشه شاید این حرفها رو گفته باشی خدا از جاری بد ذات منم نگذره الهی

شما چکار به جاری و دیگران داری

هر چی باشی و هستی مردم خودشون میدونن و میفهمن و تشخیص میدن

الکی برای خودت مشکل و دردسر درست نکن و خودتو اذیت نکن

برای کسی هم آرزوی بد نکن ؛ درست نیست.

زندگی خودتو بکن و سرت توی کار خودت باشه

با همه هم در حد اعتدال با احترام رفتار کن

نیاز نیست خودتو ثابت کنی

نیاز به گفتن نیست خودم با چشام دیدم دروغاشو دو رنگ بودناشو جلو خودم به مامانم اینا هم پشت سرم حرفا ز ...

این درونش مشکل داره فقط کنارش هم بودی باهاش صحبت نکن یکسری آدمها رو باید خط قرمز کشید دورش

برای چی باید اینقدرازشمابد بگه؟

جاری کارش حسادت و فتنه اندازیه.. دیگه برای چی نداره! اینو بد جلوه میده ک خودشو خوب بدونن.. جاری منم اینجوریه.. فقط توو کار دو بهم زنی بین منو خونواده شوهره.. شوهرشم همدستشه.. خودش نقشه میکشه شوهرش اجرایی میکنه.. خدا ب زمین گرم بزنتشون هم جاریمو شوهرشو. هم خواهرشوهر کوچیکه رو.. این سه نفر ب همراه مادرشون الهی یکجا له بشن.. برم ببینم و دلم خنک بشه...

من درکش میکنم دقیقا مثا خانواده شوهر من

هر جور هم باشه نفرین نکنید

امکان نداره ذره ای از اون نفرین دامن خودتون رو نگیره پس به خاطر خودتون هم که شده نفرین نکنید

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴