2777
2789
عنوان

ارثیه پدری تون می‌دین شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 47 پست
اوووو اینقدر گفتم پرروتر از این حرف است فقط میخواد از طرف خانواده من بگیره بخوره من راضی نیستم هیچو ...

ی قرون هم بهش نشون نده، اگه پولت اندازه یک واحد اپارتمان میشه بخر بده اجاره با پولش عشق و حالتو بکن

اگه نه پولت ب اپارتمان نرسید طلا بخر برای سرمایه گذاری، ک طلا امن نیست چون ممکنه لازم داشته باشه و گیر بده بهت ک بفروشی

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

اوووو اینقدر گفتم پرروتر از این حرف است فقط میخواد از طرف خانواده من بگیره بخوره من راضی نیستم هیچو ...

یکی میخوابوندی تو دهنش دیگ از این پررو بازیا در نمیاورد ارث پدری تو چ ربطی ب این داره حالا اگ تو رفاه کامل میزاشتت ی چیزی جای فکر داشت

ب نظرم بش نگو اصلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادم هیچوقت پشتم نبودن الآنم اگه بزارم میدن شوهرم اینقدر بهش احترام میزارن پررو شده

اولا که حق خودته طلا بخر بزار امانات بانک اصلا خونه نیار اون پول برای پیری و کوریته این شوهر مریض بشی آب دستت نمیده

پرستار ICU🥰🥰 تپلویم تپلو صورتم مثل هلو

بله صددرصد میدم

ولی بااین تعریفی ک ازشوهرت کردی نه شاید منم اگ بودم نمیدادم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

پسرم ولی اگه زن بودم ، معلومه که نه

مگه احمقم؟

ازدواج هم بکنم اموال زن مال خودشه چه حقوق ماهیانه اش باشه چه ارثیه و دارایی خانوادگیش. همسرم با پول خودش فقط میتونه برای خودش سرمایه گذاری کنه. پدرم اگه میفهمید مامانم حتی یه نون بربری برای خونه خریده تا پولشو نمیداد نمینشست. هر چی مامانم میگفت چه فرقی میکنه؟ بابام میگفت خیلی فرق میکنه. خرج خونه با مرده و درآمد زن نباید خرج هزینه های جاری زندگی بشه

خانوادم هیچوقت پشتم نبودن الآنم اگه بزارم میدن شوهرم اینقدر بهش احترام میزارن پررو شده

شده با جنگ و داد و فریاد نباید اجازه بدی حقتو بدن به اون . برای خودت بردار . بره از خانوادش بگیره اگه ارث دوست داره