2777
2789
عنوان

مامانا می‌آید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دکترها میگن طبیعیهولی چرته به نظرمیک، بچه بخاطر عدم دفع کم میخوره رشدش کند یا کم میشهدو، وقتی م ...

نه . اگر سفت نباشه هییچ مشکلی نداره. بچه منم بود دیگه. و اطرافیان ک تجربه داشتن میگفتن. بعد ی مدتم درست میشه اینجوری نیس ک دااایم دیر ب دیر باشه

parasoo1989@

پسر منم همین مشکلو داشت بردم دکتر گفت اگ شیرخودتو میخوره تا ۱۸ روز طبیعیه ولی تو طول روز بهش اندازه ۲تا۳ تا قاشق چای خوری آبجوش نبات یا آب ولرم بده ،مقعدشو با وازلین یا روغن کرچک چرب کن

تو نافشم روغن زیتون بریز ی کم و ماساژ بده

اگ شیر خشکیه مقدار شیر خشکو یکم کمتر کن و آب جوش بیشتر باشه و آب ولرمم بهش بده ممکنه بخاطر شیر خشک بدنش خشک شده باشه

شایدم ب نوع شیر خشک حساسیت داره

در هر دو صورت وقتی شکمش کار کرد اگ مدفوعش سفت بود ببر دکتر حتما

این تحربه من بود🤗

خوب یکی میگه طبعیی یکی میکه اشکالی نداره الان سردرگمم

عزیزم چون بچه کوچیکه مدفوع نکردن ممکنه باعث استفراغش هم بشه حتمن مقعدشو چرب کن

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
مممنونم گلم شیز خودم میخوره باشه عزیزم همینکار ک گفتی میکنم

فقط هر بار ک پوشکشو باز میکنی یکم وازلین بزن ب سر گوش پاک کن یکم تو و اطراف مقعدشو چرب کن

من این کارایی ک دکتر گفت انجام دادم نتیجه گرفتم