2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه جاری منو بمیره ایشالله

| مشاهده متن کامل بحث + 1927 بازدید | 63 پست
من تجربه اش رو دارم مادرشوهرم هر جا میشست از من بد میگفت اما مرور زمان فهمیدن من ادم خوبیم چه اون مو ...

کاملا درسته مردم خودشون عقل و شعور دارن خبر چین هم میشناسن کسی که به دروغ میگه فقط خودش از چشم میفته ولی بعضیام یه بدی ها و اشتباهاتی دارن که طرف مقابل فقط همونارو بزرگنمایی میکنه بقیه هم سریع باور میکنن این خیلی بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بدجنس تری با این تفرینات البتا می دومی که نفرین به خود آدم برمی گرده همینجوری نگو

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
جاری اینجوری نداشتی نمیدونی چی میگم

هر چی بتشه آرزوی مرگ حقش نیست مگه اینکه قاتل باشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
کاملا درسته مردم خودشون عقل و شعور دارن خبر چین هم میشناسن کسی که به دروغ میگه فقط خودش از چشم میفته ...

من شرایط خودمو گفتم

تازه عروس بودم سنم کم بود کسی منو نمیشناخت

اما با گذشت زمان و رفت امدها فهمیدن مشکل من نیستم

جاری کارش حسادت و فتنه اندازیه.. دیگه برای چی نداره! اینو بد جلوه میده ک خودشو خوب بدونن.. جاری منم ...

جاری منم پشت سرم بد میگفت بعد میدیدم الکی همه با من بد میشدن ،سال های اول میرفتم میگفتم چه مرگتونه مگه من چکار کردم یا چی شنیدین حداقل به من بگید کی چی گفته؟ الکی میگفتن هیچی بعد به خواهر شوهرام گفتم ببینید اون دختر مردمه و خودش خانواده ی از هم پاشیده ای داره و میخواد شما رو هم مثل خودشون کنه شما نباید اجازه بدید اون بین شما تفرقه بندازه و از ما حرفی بزنه اما خیلی بی بته و بی غیرت تر از این حرفا بودن منم دیگه از توضیح دادن خسته شدم و الان چند ساله ارتباط ندارم گوووووور پدرشون..

وقتی کسی حالتونو بد میکنه یا باعث میشه انرژی منفی میگیرین یا باعث میشه آدم بدی بشین یاد بگیرین حذفش کنین.بدون ناله و نفرین.خانواده ی شوهر و غریبه نداره.چرا باید پیش بقیه محبوب باشیم.اگه خیلیم خودخوری میکنین بعدش،برید روانپزشک بعد حذف، دارو میده ی دوماه مصرف کنین چنان بیخیال میشین.اعصابتون اروم میشه.اینجوری فقط زندگی رو ب کام خودتون و همسر و بچه هاتون تلخ میکنین

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
هر جور هم باشه نفرین نکنید امکان نداره ذره ای از اون نفرین دامن خودتون رو نگیره پس به خاطر خودتون هم ...

من نفرین نمیکنم اما میگم واقعا هستن همچین آدمای کثیفی و خانواده ی شوهر گوهی که باور کنن

من تجربه اش رو دارم مادرشوهرم هر جا میشست از من بد میگفت اما مرور زمان فهمیدن من ادم خوبیم چه اون مو ...

کاش مادرشوهر منم فقط پشت سر من حرف میزد ک هرکار بدی درحقم کرد برام مهم نبود.. اصن نشد ظلمی بکنه و من ب روش لبخند نزنم.. هر سری تیکه های ناجوری انداخت فرداش با روی باز ازش استقبال کردم.. ولی وقتی پشت سر بچم ب ناحق حرف زد منو آتیشم زد.. هیچوقتم نمیتونم ببخشمش.. هیچوقت با این موضوع نمیتونم کنار بیام چون دیگه ب عمق دشمنیش پی بردم!

راست گفتن پس جاری عقرب زیر قالی🤕

حواسمون باشه خودمونم جاری هستیما😂

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️