2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه جاری منو بمیره ایشالله

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 63 پست

منم اوایل برام مهم بود اما بعد گذشت یه سال فهمیدم مهم همسرمه .....حتی توی مراسمی که همه بهم کادو میدادم یکی از اقوام درجه یک همسرم اومد جلوی همسرم کادوی خودشو خوب جلوه بده و کادو خانواده منو بی ارزش .....یک کلام گفتم لازم نمیدونم چیزی رو به شما ثابت کنم اونی بخواد بفهمه فهمید .

تمام ........

❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش مادرشوهر منم فقط پشت سر من حرف میزد ک هرکار بدی درحقم کرد برام مهم نبود.. اصن نشد ظلمی بکنه و من ...

من با مادر شوهرم خوب نبودم

همیشه بی محلش کردم

مناسبت ها کادو ندادم تبریک نگفتم

تا خودش دید دشمنی با من خودشه ضرر میکنه نه من

الان در ظاهر خودشو خوب نشون میده نمیدونه من میدونم از باطن از متنفره

ببین چون از درونش خبر دارم وقتی ام میخواد ضربه ای بزنه من هوشیارم نمیتونه سورپرایزم کنه 😑😀

شما که اونجوری بد نیستین

نمیدونم شاید از نظر اونا بلشم!هر می از نظر خودش طرفو میسنجه.من ک با خواهر شوهرام و ی جاریم قطع رابطه ام.اونا همه فامیلن.فقط با ی جاریم ک اونم غریبه اس باهم خوبیم هوای همو داریم.کلا کاری ب هیچکدوم ندارم.واقعا ارزش نداره سالای اول روحمو جسممو داغونکردم.

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
باید حرفای جاری هم شنید

منم لنگه این جاری رو دارم خیلی خدا نترس ودورو ودوبهم زن ودروغگوعه خدایی

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

منم الان داغونم

دیگه بعدا میفهمی چقدر الکی خودتوداغون کردی.فکر میکردم هیچکس مثل من نیست خودخوری مداوم هرچند جوابشونم میدادم یا رو نمیدادم باز نااروم بودم ۶سالم طبقه بالاشون بودم.الان این جاری اخریم ک اومد جای منو گرفته حرص و جوش میخوره .منم باهاش حرف میزنم ک بیخیال باشه .گاهی آرومه گاعی باز زیادی تنها باشه شروع میکنه😂

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
جاری منم پشت سرم بد میگفت بعد میدیدم الکی همه با من بد میشدن ،سال های اول میرفتم میگفتم چه مرگتونه م ...

ببین بین دوتا حرف چقدر فرقه.. من توو عروسی دختر خواهرشوهرم ب جاریم گفتم بیا ست برقصیم.. منم همشکل روسری تورو دارم همراهمه.. گف باشه.. یهو غیبش زد دیدم ب مادرشوهرم و خواهر شوهرم پچ پچ میکنه اون لحظه نفهمیدم قضیه چیه.. ولی خواهر شوهرم دماغش عیل دماغ فیل باد کرده بود از من.. هرچی موقع رقص سمتش میرقصیدم این پشتشو میکرد بهم.. فردای عروسی دیدم مادرشوهرم اومده تیکه میندازه ک یه سریا خیابونین توو عروسی بدون روسری دوس دارن بگردن ک بقیه رو هم تشویق میکنن خخ.. اونجا فهمیدم ک جاری رفته بهشون گفته فلانی ب من میگه بیا بدون روسری برقصیم!! در حالی ک من فقط بهش گفتم منم هم رنگ روسریتو دارم بیا ست کنیم موقع رقص... بماند ک از عقب ماندگیشون هیچی نمیگم.. من خودم هیچوقت لباس نامناسب نمیپوشم ولی توو مراسم عروسی روسری هم نمیندازم چون واقعا بی ریخت میشه آدم.. اما اون لحظه روسری هم داشتم.. توو مجلس زنانه با لباس مجلسی آخه روسری میشه.. ب درک ک دوربین هس.. مگه فقط میان منو ب دوربین میکشن اونهمه عروس و دوروبریاش تا هستن منو یکی توو اون جم میخاد چیکار.. خیلی دلم میخاست اون لحظه ب مادرشوهرم بگم خیابونی دخترته ک تا زانو پیرهن پوشیده بود جلوی عروس و داماد و دوربین با پای لخت رقصید.. جفت دختراشم سر لخت بودن اونوقت ب منی ک روسری هم همون لحزه سرم بود انگ خیابونی زدن.. و حرف الکی هم برام درست کردن!! خلاصه بماند ک هیچ کدوم آدم درست و حسابی نیستن. نه مادرشوهره. نه خواهر شوهره. نه جاریه نه هیچ پخی!

[QUOTE=404046239]من با مادر شوهرم خوب نبودم همیشه بی محلش کردم مناسبت ها کادو ندادم تبریک نگفتم تا خودش

از من ب تو نصیحت تا روزی ک همچین دشمنی داری نزاری اسم بچتو بندازه دهنش.. حرفی راجبش زد بکوب از دهنش.. من نمیدونستم حرفایی ک بخاطر بچم پیش رومون میزنه رو هم میره چندتاشم میزاره روش اینور اونور پخش میکنه.. خودم و شوهرم آدم ساده ای هسیم ولی اونا همگی هفت خط روزگارن.. خدا جوابشونو بده.. فقط از خدا میخام جوری بزنتشون زمین ببینم و خنک شم.

منم لنگه این جاری رو دارم خیلی خدا نترس ودورو ودوبهم زن ودروغگوعه خدایی

درکت میکنم.. منم یه همچین مدلیشو دارم.. بدبخت نه خونواده درست و حسابی داره. نه ریخت درست و حسابی. نه هیکل درست و حسابی.. نه تیپ درست و حسابی.. همه جوره ریده و عقده ای ب معنای واقعی شده... کاش فقط یکیشون اینجوری بود.. مادرشوهره بدتر از جاریه.. خواهر شوهره بدتر از مادرشوهره.. پدرشوهره بدتر از خواهرشوهره.. یکی از یکی پستتر و عقده ای تر و بی صفت تر...

درکت میکنم.. منم یه همچین مدلیشو دارم.. بدبخت نه خونواده درست و حسابی داره. نه ریخت درست و حسابی. نه ...

دقیقاً عین خانواده همسرم همه میشناسنش چقدم دوسش دارم بعد منو کسی چشم نداره ببینه

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

خدا میزنه نگران نباش من خودم به چشم تاوان دادن ادم ظالم رو دیدم

میدونی از این میسوزم ک بدی نکردم در حقشون.. اگه منم بد بودم تا این حد از بدهاشون نمیسوختم.. ولی کاش منم بد بودم باهاشون.. فقط از این میسوزم ک کاری بهشون نداشتم اما دشمنم شدن!!

میدونی از این میسوزم ک بدی نکردم در حقشون.. اگه منم بد بودم تا این حد از بدهاشون نمیسوختم.. ولی کاش ...

همین دیگه کاری نداری اونا باهات کار دارن

اگر کاری داشته باشی ازت میترسن