2777
2789
عنوان

شوهرم الکل خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نذار عادت کنه فردا سرسنگین باش باهاشبیوفته تو اعتیادش دیگه هیچی دست خودش نیسخودتم عذاب میده

میگم الکل باز بهتر از مواد مخدره فعلا چیزی بش نمیگم میزارم تو حال خودش باشه

ایشالا درست شه چی بگم اونم دیگه نمیدونه چیکار کنه که رو آورده ب الکل

ولی نزار عادت کنه که اعتیاد بشه واسش

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

مادرش مخالف سرسخت ازدواجمون بود این بلاها رو سرمون آورد 😞

حواستوجمععععع کن یهو هواییش نکنهههه هاااا.منم مادرمو پدرشوهرم مخالف بودن اخرش پدرش اووونقد نشست زیرپاش ک طلاقم داد

..

بو الکلش حالمو بهم زد عقم گرفت ولی چیزی نگفتم

عزیزم منم شرایطم مشابه شماس با این تفاوت که ما خونواده شوهرو طرد کردیم گذاشتیم کنار چه بهتر آرامش داشته باشی اگه از لخاظ مالی توی سختی هستین سعی کن شمام بری سرکار با کمک همدیگه شرایط بهتر میشه

ایشالا درست شه چی بگم اونم دیگه نمیدونه چیکار کنه که رو آورده ب الکلولی نزار عادت کنه که اعتیاد بشه ...

چیکار کنم چی بهش بگم خودم کلی درگیرم با سقطم اومد من کلی دمنوش دارو دستم بود اصلا وقت نکردم به این بحث گیر بدم اومد خونه زد زیر آواز

میگم الکل باز بهتر از مواد مخدره فعلا چیزی بش نمیگم میزارم تو حال خودش باشه

اونم برا سلامتی بده سلولای مغز تحلیل میرن

خیلیا گ واسه فرار از مشکلات میخورن اعتیاد پیدا میکنن دائم الخمر میشن

خدای نکرده کاری دستت میده

حواستوجمععععع کن یهو هواییش نکنهههه هاااا.منم مادرمو پدرشوهرم مخالف بودن اخرش پدرش اووونقد نشست زیرپ ...

خب بخوام بخاطر الکل باش دعوا راه بندازم هوایی میشه بره سمتشون

چیکار کنم چی بهش بگم خودم کلی درگیرم با سقطم اومد من کلی دمنوش دارو دستم بود اصلا وقت نکردم به این ب ...

😐😂ببخشید تروخدا یک لحظه خندم گرفت

نه نمیخواد که همون لحظه گیر بدی که تشنج بپا بشه بعدا سر فرصت به خوبی بگو

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

مادرش مخالف سرسخت ازدواجمون بود این بلاها رو سرمون آورد 😞

پس محکم باشین و ادامه بدین و انقدر خوشبخت باشین که هیچ کس نتونه حالتونو خراب کنه

دوتایی زندگیتونو از صفر بسازین ، پشت هم باشین