قدبلندسایتم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 105 عنوان توروخدا بگید برای جوش ریز قفسه سینه چکار کنم 34 بازدید | 9 پست یه راهکار بدید اینجانب کاربرقدیمی هستم از سال ۹۲ حضور دارم فک میکنم این دهمین کاربریمم اخرینشم رمزش یادم نمیاد😎 امروز | 02:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قدبلندسایتم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 105 منم دارم من نداشتم یهویی اومد اینجانب کاربرقدیمی هستم از سال ۹۲ حضور دارم فک میکنم این دهمین کاربریمم اخرینشم رمزش یادم نمیاد😎
سنتسنمشحو عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 80 صابون گوگرد استفاده کن منم داشتم پشت شونم هم جوش میزد از بین رفت
قدبلندسایتم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 105 کیلندامایسن بزن محلولش ؟باورت میشه همه جی دارم اما نمیره🙄 اینجانب کاربرقدیمی هستم از سال ۹۲ حضور دارم فک میکنم این دهمین کاربریمم اخرینشم رمزش یادم نمیاد😎
قدبلندسایتم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 105 صابون گوگرد استفاده کن منم داشتم پشت شونم هم جوش میزد از بین رفت میزنم نمیره حتی ضدجوش اردن سبوما هم دارم زدمنمیره اینجانب کاربرقدیمی هستم از سال ۹۲ حضور دارم فک میکنم این دهمین کاربریمم اخرینشم رمزش یادم نمیاد😎
babybaran عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1181 میزنم نمیره حتی ضدجوش اردن سبوما هم دارم زدمنمیره من ۶ سالع درگیر جوشم الان تحت نظر پزشک ۱ ساله خوبم خودت رو اذیت نکن برو دکتر خوب شو
قدبلندسایتم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 105 من ۶ سالع درگیر جوشم الان تحت نظر پزشک ۱ ساله خوبم خودت رو اذیت نکن برو دکتر خوب شو چه دارویی مصرف میکنی؟کدوم شهری اسم دکتر لفط میکنی اینجانب کاربرقدیمی هستم از سال ۹۲ حضور دارم فک میکنم این دهمین کاربریمم اخرینشم رمزش یادم نمیاد😎