2777
2789
عنوان

پدر مادرم معتادن

105 بازدید | 14 پست

رومخم میرن اینقدر از بچگی یعنی نرمال نیستن و نبودن در حدی که چندسال قیدشونو زدم پیششون حتی زندگی نمیکنم

نمیدونم چرا در این حد برام مهم نیستن دوست دارم نباشن کلا خوشبخت میشدم بدونشون حتی بدون اسمشون تو زندگیم که مثلا پدر مادر داری برام دردسر سازه

چون معتادن و دیوونه و رسوا شدن توی محل منکه توی شهر نیستم از مردم میشنوم زنگم میزنن میگن

کاش اینطوری نبودن

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزن پلیس لوشون بده اگر مواد خاصی می کشنبعدم بفرست برن کمپ

والله پلیس چیکار میکنه 😂بنظرم هیچ کار نمیکنه اونا اینقدر معتاد میبینن کجا ببرن همرو

خواهر یا برادر دیگه ای نداری؟پیشنهادم عالی بود میدونم😂

خواهر برادر معلول دارم پیش مادرم پدرم هستن فلج کامل اینم داستانه

یه شهر دیگه پیش مادربزرگم

عزیز دلم 🫂خدا مادربزرگتو واست حفظ کنه بهشون فکر نکن زندگی خودتو کن سرکار برو برا خودت پس انداز کن انشالله یه آدم درست بیاد تو زندگیت باهم ازدواج کنید و خوشبخت و عاقبت بخیر شی

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

خواهر برادر معلول دارم پیش مادرم پدرم هستن فلج کامل اینم داستانه

عزیزممم😭😭بهزیستی جایی معرفی کن بهشون رسیدگی کنن خدایا کجایی

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

عزیز دلم 🫂خدا مادربزرگتو واست حفظ کنه بهشون فکر نکن زندگی خودتو کن سرکار برو برا خودت پس انداز کن ا ...

نامزدیم اتفاقا درحد محرم ولی بعضی وقتا میگم بخاطر شرایط خانوادم ازش جدا بشم ولی خیلی دوستم داره و دوسش دارم میترسم بدونم خودکشی کنه واقعا

عزیزممم😭😭بهزیستی جایی معرفی کن بهشون رسیدگی کنن خدایا کجایی

نشد گلم درتلاشم

عزیز دلم 🫂خدا مادربزرگتو واست حفظ کنه بهشون فکر نکن زندگی خودتو کن سرکار برو برا خودت پس انداز کن ا ...

شاغلم ولی اولای کارمه

بدبختا حق دارن مواد بکشن

آره از وقتی داداشم بدنیا اومد دیدن معلوله معتاد شدن دیگه و دیوونه ولی وقتی فقط خواهرم بود یکم امید داشتن به زندگی الان فقط دعا میکنن که بمیرن راحت بشن چندبار هم میخواستن بچه ها و خودشونو بکشن من ازشون میترسم پیششون نموندم