2777
2789

حاضرین حقوقتون رو تکه تکه یا دیر بدن ولی کار کنین از خونه؟

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر شرایط بیرون رفتن و نداشته باشم خونه رو ترجیح میدم ایراد ندارد دیر بدن شغلت چیه؟منم تصمیم به دورک ...

طراج سایت و اپلیکیشن

منم الان دورکارم بخاطر بچه م ، دیدم خیلی به صلاحمه هرچند حقوق حضوری و دورکاریم اصلاقابل قیاس نیست ول ...

حقوق من به نسبت بد نیست ولی الان یخورده برامدیشب ریخت گفت بقیش رو یکم حتما میریرم

منم الان دورکارم بخاطر بچه م ، دیدم خیلی به صلاحمه هرچند حقوق حضوری و دورکاریم اصلاقابل قیاس نیست ول ...

کار شما چیه؟

منم بچه دارممحبورم دورکار باشم

حقوق من به نسبت بد نیست ولی الان یخورده برامدیشب ریخت گفت بقیش رو یکم حتما میریرم

عزیزم ببین الویتت چیه؟ بعد تصمیم بگیر

من خودم میگم الویتم بچم بود اینکه مجبورش نکنم صبح زود بیخابش کنم یموقع خدای نکرده تب داشت سرماخورده بود استرس اینکه مرخصی بگیرم الان بچم درچه حاله این فکرا آزارم میداد برای همین این تصمیم رو گرفتم...