2777
2789

در یک کلام

گنگ ترین، عشق ترین، خالص ترین، پاک ترین، عزیزترین، شیرین ترین حس دنیا اینه که تنها پناهت خدا باشه

نمیگم درست شد

نمیگم معجزه شد

ولی بعداز پنج بار خودکشی ناموفق

بعداز پنج سال قطع ارتباط کامل و تنفر زیاد به خدا و دلخوری زیاد ازش

من جوری رشد کردم از اون دردی که هیچ جوره ازش نمیتونستم عبور کنم

و هنوزم به طور کامل عبور نکردم

ولی ولی ولی

به جرعت میگم

بعداز پنج سال دوری

عاشقتممممممم خدااااااااااا

عاشقتممممممم

عاشقتم

عاشقتم

هرچی دادی ندادی هر دردی کشیدم هرچی شد بازم عاشقتتتتم

دلم میخواد داد بزنم بگم عاشقتمممممممممممم

تنها معشوق دو عالم خودتی و بس

واقعا عاشقشم

وجودش خودش یه دنیاست

برگردید بهش

خالص ترین و پاک ترین عشقو فقط و فقط خدا به بنده هاش داره چیزی که ما تو بنده هاش دنبالشیم

ولی خود خدا گفته من عاشق بنده هامم راستم میگه تنها کسی که تو سخت ترین تاریکی ها پناهمونه وجود خودشه حتی اگر سکوت کنه حتی اگر کاری نکنه خود وجودش همه چیزه❤️

خدایا شکرت بخاطر وجود خودت❤️

من دلم گرمه فقط به وجود خودت هیچی مهم نیست هرچی هم ندادی شکر همین که وجود خودتو داریم تو سختی ها میدونیم نگاهمون میکنی درد و دل میکنیم کافیه❤️

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

خداروشکر عزیزم خوشحالم حالت خوبه

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

عاشق خودت شدی و هنوز نفهمیدی

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر عزیزم خوشحالم حالت خوبه

هیچی تغییر نکردا

فقط من از درون تلاش کردم تغییر کنم

دیدگاهم رو تغییر دادم

گاهی وقتا نباید بجنگیم زندگیت تغییر کنه

چون تغییر اول باید از درون شروع بشه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

عزیزم اگر مشهد هستی راهنمایی کنم بری مجتمع شوق زندگی

جلسات مشاوره رایگان داره برای افراد

یه سایبان اونجا هست امید زندگی

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1

منم عاشقشم

اون بی منت ترین بخشنده عالمه

بخشنده از همه جهتا

قربونتتتتت برم من خدا جوووونم

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

عاشق خودت شدی و هنوز نفهمیدی

یعنی چی😂

چه عشقی

هروقت صداش زدم بهم بی محلی کرده

جوری که افسردگی شدید گرفتم ،حس میکنم خدا با کاراش تحقیرم میکنه ،با بی محلی هاش ....😭😭😭😭

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

عزیزم اگر مشهد هستی راهنمایی کنم بری مجتمع شوق زندگی جلسات مشاوره رایگان داره برای افراد یه سایبان ا ...

من مشهدم

میگی لطفا

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
منم عاشقشماون بی منت ترین بخشنده عالمه بخشنده از همه جهتاقربونتتتتت برم من خدا جوووونم

واقعا بی منته

دلسوزه

و تنها پناه بی پناهاست

خیلی خوشحال شدم از اینکه دیدم ب زندگیت با دیدگاهی متفاوت نگاه میکنی

شاید فقط اینکه زاویه دیدمون رو تغییر بدیم میتونه درد مشکلمون رو برامون قابل تحمل تر بکنه

فقط میتونم بگم دست مریزاد بهت :)

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

اسی خوشا به حالت افرین

میتونی بگی چجوری به این درجه رسیدی ؟؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤