2777
2789
عنوان

بعداز پنج بار خودکشی و دوری از خدا‌ میگم که عاشقتم❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 44 پست
یک سوال ازت بپرسم خیلی دوست دارم بدونم تا حالا تو تاپیک های مهدوی سایت تگ شدی عزیز؟همون هایی که تو د ...

نه گلم

ولی گاهی میرم میخونم

من تا قبل از اون اتفاق ها شب ها نماز شب میخوندم و برای سلامتی امام زمان و فرجش دعا میکردم و اشک میریختم از ته دل هنوزم میگم تنها ناجی ما بعداز خدا امام زمانخ

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
هی میخوام شروع کنم باز نمیکنم واقعا اوضاعم جالب نیست

دقیقا همون نیروی شیطانی درونت که نفوذ کرده و نمیزارع بری سمتش

بنظرم اصلا معطل نکن اقدام کن

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی میخوام شروع کنم باز نمیکنم واقعا اوضاعم جالب نیست

حال دل فقط با خدا آروم میگیره

باقی همه چیز موقت و گذرا و پوچه

فقط خدا می مونه و بس

همه میرن

خدا و شکر گزاری از نعماتش حال دگرگون میکنه

انسان پر از امید و راضی میکنه🌱

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

نه گلمولی گاهی میرم میخونممن تا قبل از اون اتفاق ها شب ها نماز شب میخوندم و برای سلامتی امام زمان و ...

اسم کاربریت خیلی آشناست .

به نظرت تو تلنگر میتونه تاثیر داشته باشه

وقتی نام حضرت روی صفحه گوشی باشه ؟!

ممکنی دلی بلرزه

یاد امام زمانش بیفته

از گناهش شرم کنه

یک مقدار به خودش بیادد؟؟؟؟

چون ظهور امام زمان خیلی نزدیک شد

اگر این عصر زنده باشی و ببینی

دیگه چیزی از خدا نمیخوای .

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

اسم کاربریت خیلی آشناست .به نظرت تو تلنگر میتونه تاثیر داشته باشه وقتی نام حضرت روی صفحه گوشی باشه ؟ ...

انشالله که هرچه زودتر بیاد

ولی من خیلی ازش متنفرم

هیچوقت هم بابت اینکه به من بی احترامی هایی کرده ازش تشکر نمیکنم

از ترس بی کسی هم به خدای هیچ احدی پناه نمیبرم

تو اونجوری آروم میشی ولی من حتی نمیتونم تلقین کنم

دقیقا همون نیروی شیطانی درونت که نفوذ کرده و نمیزارع بری سمتش بنظرم اصلا معطل نکن اقدام کن

شاید....

نمیدونم چرا اینطوری شدم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
حال دل فقط با خدا آروم میگیره باقی همه چیز موقت و گذرا و پوچه فقط خدا می مونه و بس همه میرن خدا و شک ...

میخوام امتحانش کنم واقعا

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
ولی من خیلی ازش متنفرم هیچوقت هم بابت اینکه به من بی احترامی هایی کرده ازش تشکر نمیکنماز ترس بی کسی ...

پنج سال پیش از حال الانت هزار برابر بدتر بودم

عزیزم اگر مشهد هستی راهنمایی کنم بری مجتمع شوق زندگی جلسات مشاوره رایگان داره برای افراد یه سایبان ا ...

عزیزم از امضات تو روضه هام میشه استفاده کنم؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزم اگر مشهد هستی راهنمایی کنم بری مجتمع شوق زندگی جلسات مشاوره رایگان داره برای افراد یه سایبان ا ...

سلام علیکم

میتونم از امضاتون برای حضرت مهدی عج الله استفاده کنم ؟

من مشهدم میگی لطفا

بله حتما عزیزم

مشاوره در چه زمینه ای میخوای؟

امید زندگی در حوزه مشاوره رایگان افراد دارای افکار یا اقدام به خودکشی فعالیت میکنه تو مجتمع شوق زندگی سمت خواجه ربیع

کلینیک خودمون هم دکتر مشاور داریم

باید مشخص کنی برای چه موضوعی مشاوره میخوای

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1
بله حتما عزیزممشاوره در چه زمینه ای میخوای؟امید زندگی در حوزه مشاوره رایگان افراد دارای افکار یا اقد ...

افسرگی بچه ها طلاق

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
افسرگی بچه ها طلاق

عزیزم من مددکارم

به این آیدی تلگرامم Sw_Tahghighi@

پیام بده تا راهنمایی تون کنم. اتفاقا شوق زندگی روانشناس متخصص کودک داره و مشاور برای خودتون

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1