2777
2789

چهار ساله میره کشتی هیچی نشده

قرار داد نمیبندن باهاش

پدر نداریم منم و مامانم و داداشم

میره تهران ما غربیم فاصله با تهران دوره پاییز میره عید میاد چه بازی کنه چه نکنه

امشب باهاش دعوا کردم خوردش کردم گفتی نمیتونی استعدادشو نداری برگرد بیا چی تهران الاف میگردی

مامانم کار میکنه کسیو نداریم با این وضع گرونی

مامانم جوانیشو گذاشته پای ما ۲۵ سال نه ازدواج و نه خوشی همش سختی به داداشم چیزی نمیگه من ازش بزرگترم اینبار واقعا عصبی شدم و هر چی از دهنم درآمد بهش گفتم میگه میخوام دنبال هدفم برم خب وقتی نمیشه چه هدفی بسه دیگه مسولیت یه گوشه زندگی رو وقتشه بگیره ۲۲ سالشه

الان به نظرتون حق با منه یا اون ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب راستشو گفتی چهار سال برای یه کشتی،بگو بره سرکار دیگه و این کشتی به عنوان ورزش و کار دوم باشه

بگو مادرمون از پا بیوفته خدای نکرده یه دکتر و دارو بخواد ،خرج داره به کی رو بزنیم

خب پس حق دارهشما چی؟شما هم خرج خودتو درمیاری؟

وقتش نیست بیاد سرپرستی مامانشو به عهده بگیره بگه دیگه کار نکن پیر شدی؟ اونجا کار هم نمیکنه

بهار و تابستون کار میکنه پاییز و زمستون میبره اونجا خرج میکنه

اگه قرار بود عضو تیمی بشه الان شده بود دیگه چهار سال کم نیست

خب راستشو گفتی چهار سال برای یه کشتی،بگو بره سرکار دیگه و این کشتی به عنوان ورزش و کار دوم باشه بگو ...

بهش میگیم برو کارگری میگه در شأن من نیست یعنی چی

اگه وضعمون رو نگاه نمیکرد میخواست بگه من شاهزاده ام 🫤

خب دیگه سه تاتون دارید کار میکنیدنخواه که اینده شو فدا کنه بذا بره دنبال علاقش

تا کی ؟اگهدمیدونستم چیزی میشه هیچی نمی گفتم

بیاد شهرمون بره کشتی

شهر دور چرا

مامانم از تنهایی دهنش کج شده بود

بهش میگیم برو کارگری میگه در شأن من نیست یعنی چی اگه وضعمون رو نگاه نمیکرد میخواست بگه من شاهزاده ا ...

بگو همیشه که کارگر نمی مونی

کلی ادم حسابی ها اولش از کارگری شروع کردن

تا کی ؟اگهدمیدونستم چیزی میشه هیچی نمی گفتم بیاد شهرمون بره کشتی شهر دور چرا مامانم از تنهایی دهنش ک ...

شهر دور کلی هزینه رفت و آمد داره

آدم عاقل کاری را انتخاب می کنه به محل زندگیش نزدیک باشه