2777
2789
عنوان

بعداز پنج بار خودکشی و دوری از خدا‌ میگم که عاشقتم❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 44 پست

من دوسال قبل خیلی بهم سخت گذشت وحشتناک بود هنوزم وقتی یادش،میفتم استرس میگیرم خدا خودش درست کرد معجزه کرد برام نجاتم داد خدا توفقط پشتمی غیر ازخودت از کسی چیزی نمیخوام خدایاهیچ کدوممون رو لحظه ای بحال خودمون رهانکن

چه عشقی هروقت صداش زدم بهم بی محلی کرده جوری که افسردگی شدید گرفتم ،حس میکنم خدا با کاراش تحقیرم میک ...

اول دیدگاهتو تغییر بده نسبت به اون مشکل

بعدش به صبر ادامه بده هرچند سخت و طولانی

اصلا از دردو دل کردن و دعا کردن دست برندار

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی تغییر نکردافقط من از درون تلاش کردم تغییر کنمدیدگاهم رو تغییر دادمگاهی وقتا نباید بجنگیم زندگیت ...

کاش منم میشد اینقدر تغییر کنم

از درون حالم خوب بشه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
یعنی چی😂

خودم گفتم که نفهمیدی خب دیگه چی رو توضیح بدم🥸

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

عاشق خودت شدی و هنوز نفهمیدی

اللهم الرزقنااا از اینا

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

اول دیدگاهتو تغییر بده نسبت به اون مشکل بعدش به صبر ادامه بده هرچند سخت و طولانیاصلا از دردو دل کردن ...

همیش محکومم به صبر

شش ساله منتظرم

الانم که یه موضوع دیگه هفت ماه ذهنم رو درگیر کرده

دیگه خیلی خستم🥲

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

کاش منم میشد اینقدر تغییر کنم از درون حالم خوب بشه

ببین حتما حتما مراقبه و نماز اول وقت رو شروع کن

به علاوه شکر گذاری

باید یه مدت تلاش کنی روی خودت ذهنت و درونت تمرکز کنید برای تغییر مثبت

من خیلی تلاش کردم

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

تبریک میگم چون مثل یک پروانه از پیله ای که دور خودت تنیده ی رها شدی

و پرواز کردی

و رشد کردی و به خدا رسیدی

در واقع عاشقش شدس

خدا خیلییییییی بهت لطف کرده

خیلییییییییییییی عنایت کرده

مرگت رو با وجود اراده قطعیت به نابودی خودت،

نزاشته بمیری...

و الا الان عمق جهنم بودی .

حق داری عاشقش باشی

چون کسی که اقدام به خود کشی میکنه

باید جزای اراده و کار منفیش که مرگه رو ببینه.

واقعاااااا غبطه خوردم بهت ...

به عشقت به خدا .

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

همیش محکومم به صبر شش ساله منتظرم الانم که یه موضوع دیگه هفت ماه ذهنم رو درگیر کرده دیگه خیلی خستم🥲

من یازده سال تمام زجر کشیدم از درون

اون چیزی که درونم اذیتم میکرد

باید اول ارتباطتتو با خدا قوی تر کنی

از درون خودتو درمان کنی

لج نکن اقدام کن

همیش محکومم به صبر شش ساله منتظرم الانم که یه موضوع دیگه هفت ماه ذهنم رو درگیر کرده دیگه خیلی خستم🥲

ان مع العسر یسری

صبر کن

آخرش روشنه

توکل به خدا کن

خیر اون چیزی نیست که ما فکرش میکنیم

خیر اونی هست که خدا برات رقم میزنه

با توجه به تصمیمات و انتخاب ها ..

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

اللهم الرزقنااا از اینا

اصلا معنی اینی که گفتی رو فهمیدی یا یه چیزو طوطی وار حفظ کردی؟ چون اصلا ارتباطی نداشت🗿

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

تبریک میگم چون مثل یک پروانه از پیله ای که دور خودت تنیده ی رها شدی و پرواز کردی و رشد کردی و به خدا ...

شاید باورت نشه علاوه بر خودکشی و جزایی که باید میکشیدم

از خدا هم خیلی دلخور بودم

بنظرم آدم وقتی درد میکشه به خدا نزدیک تر میشه بعضی دردا مارو نابود نمیکنن به خدا نزدیکترمون میکنن

من الان دقیقا حس میکنم محکم خدارو بغل کردم وقتی اسمش میاد مثل کسی هستم که اسم معشوقش میاد قلبم پر از ذوق میشه با وجودی که هنوزم دارم درد میکشم و خیلی چیزا درست نشده حتی بدتر هم میشه ولی یک چیز در من تغییر کرده به خدا برگشتم به معشوق واقعی تنها پناهم

یک سوال ازت بپرسم

خیلی دوست دارم بدونم

تا حالا تو تاپیک های مهدوی سایت تگ شدی عزیز؟

همون هایی که تو داغ ترین ها

۲ روز می مونه

در مورد خدا و امام زمان هست رو میگم ؟

ببین حتما حتما مراقبه و نماز اول وقت رو شروع کنبه علاوه شکر گذاریباید یه مدت تلاش کنی روی خودت ذهنت ...

هی میخوام شروع کنم باز نمیکنم

واقعا اوضاعم جالب نیست

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده