2777
2789
عنوان

توی دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2299 بازدید | 186 پست
نه عزیزم والا شما خیلی هم خوش خرجی اونی میگه خرج نداره ارج نداره فصلی یک بار ک هیچی سالی یک بار هم ن ...

آهان واقعا نمیدونستم

دنبال این بودم حد تعادلش رو بدونم

مرسی عزیزم

حواست به قیمت ها هم هست؟مثلا من یه مانتو دیدم هفت میلیون چیز خاصی هم نبود جنسش هم معمولی بود ولی خوش ...

ببین بستگی داره درامد همسرت چجوریه

من خودم میدونم الان وضعمون چجوریه نمیخوامم تحت فشار باشه ،یه چیزی ببینم گرونه و به بودجه ما نمیخوره اصلا به روی خودم نمیارم که میخوام

میدونی چی میگم؟

با این کار هم مراعات میکنم هم اینو نشون نمیدم که چون گرونه نمیخوام که اگر یه چیزی خواستم واقعاااا و گرون بود قرار باشه از خودم بزنم،البته همسر من اصلاا اینجوری نیست ولی غرور خودمم هست ،ولی اگر بدونم داره و اوکیه میخرم ،البته گاهیم پیش اومده که خودش پیشنهاد بده که بخر قشنگه و فلان، یا پول داشته باشه بگه بیا بریم فلان چیزو بخریم و اینا

ولی در کل اون حرکت و سیاستی که گفتم

هم حفظ غروره هم مراعات حالش

باید خودت دستت بیاد در لحظه چجوری عمل کنی

... 🤍🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای پس خوبه درکم میکنیخوراکی و این چیزا رو هر وقت بخوام میگم و اونم کم نمیذارهولی مشکل اینه ما از هم ...

وای عزیزم شماهم تو شرایط منی پسس

ماهم از هم دوریم تقریبا هفته ای یک بار همو میبینیم

آره من همون اوایل بهش گفتم که ماهانه یه مقداری رو در نظر بگیره و واسم واریز کنه ، حالا کم و زیادش دیگه دست خودش

یکی دوبار با مامانش بیرون رفتم و ازش کارت گرفتم 🥲😂

آخرین خریدی هم که رفتیم همین هفته پیش بود ، دیگه هروقت باهم بیرونیم اگر از چیزی خوشم بیاد میگیرم مثل روسری ای جورابی چیزی

البته من چیزایی مثل مانتو شلوار اینارو دوسه ماه یکبار میگیرم

همیشه خرجایی که واسه لباس و روتین پوستی و .. میکنی همسرتو هم در جریان نگه دار و با توجه به اینکه دورین از هم باهم برنامه ریزی کنید واسه خرید

دیگه اگر هم از قبل میدونه مثلاً ماهی یکبار لباس میگیری به نظرم اوکی باشه

ببین بستگی داره درامد همسرت چجوریه من خودم میدونم الان وضعمون چجوریه نمیخوامم تحت فشار باشه ،یه چیزی ...

آخه به اون لباس نمیخورد ۷ میلیون باشه

من گفتم نهایتا دو سه تومن باشه که اونموقع خریدش اوکی بود.

دیگه نمیشد تو اون موقعیت به روی خودم نیارم ک گرونه😁

به نظرت کارم اشتباه بود؟

وای عزیزم شماهم تو شرایط منی پسس ماهم از هم دوریم تقریبا هفته ای یک بار همو میبینیمآره من همون اوایل ...

آهاان پس خوبه عزیزم

ایشالله خوشبخت باشی

چند ماهه عقدی؟

از قبل میدونست خیلی خرج دارم و خیلی لباس میخرم

آهان واقعا نمیدونستم دنبال این بودم حد تعادلش رو بدونممرسی عزیزم

نه عزیزم خداروشکرشوذ هر شما آدم مسئولیت پذیری هست الانم خوب خرجی میده دیگه شما هم باید مدیریت کن

سلام یلدا پبشاپیش مبارک

دوستان میلی گلد یه کار خفن کرده🤧

به هرکی وارد شه یه مبلغی پول میده

و اگه کد دعوت وارد کنی از طرف کسی مبلغ بیشتری پول براتون واریز میشه با هر دعوت افراد حسابتون شارژ میشه میتونید برداشت کنید😍😌

milli-mqdna

این کد دعوت منه از سمت من بزنید هنگام ثبت نام

هدیه تون دریافت کنید

حتما شماره ثبت نامی به اسم خودتون باشه

ممنون

توبه شکستم🫀🙂

آخه به اون لباس نمیخورد ۷ میلیون باشهمن گفتم نهایتا دو سه تومن باشه که اونموقع خریدش اوکی بود.دیگه ن ...

نه عزیزم متوجهم چی میگی

نیاز به اینقدر وسواسم نیست اذیت میشی خودت

کم کم باید دستت بیاد

اینجور مواقع میتونی اینجوری جمعش کنی که فعلا اولویت های دیگه داری که اونا خیلی واجب ترن مثلا کرمی شاپویی ماسکی چیزی بعد مانتو ترجیحت اینه اول اونا رو تهیه کنی

یا چیزای دیگه

حساس نباش فقط

... 🤍🦋
آهاان پس خوبه عزیزمایشالله خوشبخت باشیچند ماهه عقدی؟از قبل میدونست خیلی خرج دارم و خیلی لباس میخرم

خیلی ممنون عزیزدلم 💗

همچنین شما ، خوشبخت و پایدار باشید 🌸

منم ۳ ماه عقدم

من از دوران نامزدی همیشه در جریان پاکسازی صورت و آرایشگاه رفتن و خرید و اینام بود

دیگه وقتی عقد کردیم خودش میدونست جریان به چه صورته و خداروشکر همه چیز اوکی بود

لباس و.استارتر در حد ماهی دو سه دست مد نظرشهخوراکی هم زشته پسر مردم بخره 🤐

چه زشتی ؟؟ 🙄

اون وقتی پسر مردم بوده که فقط درحد خواستگار بوده ، الان زن گرفته و شوهر مردمه ، عقد کرده .

همونطوری که پسرا بعد عقد روشون میشه به دختر مردن میگن بخواب کنارم و رابطه میخوان ، حالا خیلی کردن دوتا شکلات و چیپس بخرن واسه زنشون