2777
2789
عنوان

لعنت به این اوضاعی که ما توش هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 26 پست
اون موقع هم مردم فقیر بودن خود شاه و اطرافیانش وضع مالیه خوبی داشتن....تنها مزیت اون موقع قیمت دلار ...

درسته پول کم بود ولی دلها شادبود ناترازی برقو آب نبود محیط زیست نابود نشده بود خشکسالی نبود مردم رحمو مروت داشتن دین وایمان واقعی بودو..........

چندروز پیشرفتم درمانگاه اورژانس دندان داشت. یمرد ۴۰ ساله دستش روی صورتش بود داشت باخانم پذیرش بحث میکرد اول کسی توجه نمیکردبحثشون سرچیه یدفعه مردِ عصبانی شدصداشوبلندکردخدامیدونه اشک توچشماش بودگفت محض رضای خداپول بذارین روی هم ۶۰۰بشه من دندونموبکشم دارم میمیرم ازدرد شمارمو بهتون میدم زنگ بزنین پولتونو پس میدم کارت ملیمو گواهیناممو میذارم گرو هرکس خواست یه خانمی پاشدگفت برادراینحرفاچیه من حساب میکنم حلالت میکنم یعنی اوج شکستن غروریمردو میشددید جالب اینجابود تابلوی درمانگاه نوشته بود درمانگاه خیریه ابوالفضل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نمیکنم بیاد پایین عزیزم ولی هیچکس از فردا خبر نداره

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

چندروز پیشرفتم درمانگاه اورژانس دندان داشت. یمرد ۴۰ ساله دستش روی صورتش بود داشت باخانم پذیرش بحث می ...

اهل تاپیک زدن نیستم وگرنه این ماجرارو تاپیک میزدم حداقل بعضیها بفهمن مردم به چروزی افتادن

انتخاب اشتباه خودتونو گردن انقلاب نندازین

جالبه هنوزم بعضیاتون فکر میکنید مشکل از انتخاب اصولگرا یا اصلاح طلبه! چقدر شوتین شماها! بابا این خانه از پایبست وایرانست انتخاب کیلو چند!

اگه اوضاع بد بود با انتخاب اشتباه رئیس جمهور بدترش کردید حالا دودش تو چشم همه ما داره میره

ریس جمهور خر کیه تو این سیستم رییس جمهور کاره ای نیست همه تصمیما رو یه نفر میگیره. همین الان اون یه نفر بگه توافق میکنیم همه چی 50 درصد میاد پایین

جالبه هنوزم بعضیاتون فکر میکنید مشکل از انتخاب اصولگرا یا اصلاح طلبه! چقدر شوتین شماها! بابا این خا ...

احترام خودتو نگه دار وقتی با احترام باهات حرف میزنم

این خونه از پایبست ویران نیست مدیران ضعیف سر کار میارید اگه یه کم آینده نگر بودین چشماتونو باز میکردید

نمونش خود شما که منتظر بودی تو این اوضاع قیمت طلا بیاد پایین

ریس جمهور خر کیه تو این سیستم رییس جمهور کاره ای نیست همه تصمیما رو یه نفر میگیره. همین الان اون یه ...

مطمئنی اگه توافق کنیم همه چی 50 درصد میاد پایین

دفعه قبل وسط مذاکره حمله کردند

احترام خودتو نگه دار وقتی با احترام باهات حرف میزنم این خونه از پایبست ویران نیست مدیران ضعیف سر کار ...

برو بابا حوصله بحو با امثال شما رو ندارم که فکر میکنید اگر به جای تقی نقی رئیس جمهور میشد وضعیت گل و بلبل بود! من که خدا رو شکر هیچ وقت به هیچ کدومشون رای ندادم چون میدونستم همشون سروته یه کرباسن

درسته پول کم بود ولی دلها شادبود ناترازی برقو آب نبود محیط زیست نابود نشده بود خشکسالی نبود مردم رحم ...

نه والا همچینم شاد نبود....پدر بزرگ من از غصه ی نداری سرطان گرفت مرد و بچه هاش توی سن خیلی کم یتیم شدن

از ترس پول برق فقط یه لامپ روشن بود توی خونه

حموم نداشتن باید میرفتن حموم عمومی

پارک هم کم بود و چندتایی که پارک بود میگفتن برای پولدارا بوده کسیو راه نمیدادن

اینا مجبور بودن شاید سالی یه بار با ماشین عموشون برن اوشان فشم واسه سیزده بدر

مردم زیاد مسافرت نمیرفتن اون موقع چون بودجه نداشتن طبیعت بکر بود و بدون زباله

خشکسالی هم بخاطر مدیریت اشتباه آب هست که واسه معلوم نیست چه کاری دارن آب مصرف میکنن خدا عالمه

وگرنه عربستان داره کشور خشک. و بیابونیش رو سبز میکنه، حرام.زاده. ها هیچوقت نمیتونن سازندگی کنن آخه پول حروم رفته توی شکمشون.....حق دیگرانو بخوری حق زندگی کردن ازت گرفته میشه و لبخندت میره

رحم و مروت هم نبود والا مردم از زمان قاجار (شایدم از قبلترش) س.ح.ر و ج.ا.د.و بلد شدن و زندگی خراب میکردن....و دعوای عروس و مادرشوهر و بگیر تا صاحب کار و .....

مردم ما خودخواه شدن از مسئول بگیر تا مردم عادی

سوپرمارکت سرکوچه روغنو نگه میداره واسه آشنای خودش تا یه موقع هم کارش افتاد به طرف کارش راه بیفته

دین و ایمان هم که یه چیز فردیه

انسانیت مهمه انسان باشی خیرت به همه میرسه و ضرری نمیرسونی