2777
2789

تاپیک زدم از روز خرید بازار و کارهای مادرشوهرم تعریف کردم

میگم تعارف کردم جلوتر از من بره مغازه برای احترام، برگشته میگه ما که نمی خوایم بخریم شما میخواید بخرید خودتون برید داخل😐

از اون رم شوهرمو با 30 سال سن کشیده یه گوشه مثل بچه ی 8 ساله دعواش میکنه که تو که ساعت نمیندازی برای چی میخوای بخری😑

بعد میگم لباس مجلسی می خواستیم بخریم لباسی که یک سال و نیم پیش شوهرم خریده بود مادرشوهرم میگفت همون برای خرید بازار بوده😐 مامانم گفت نمی خواید بخرید خودمون پولشو میدیم،مادرشوهرم بهمون توهین کرد

یه نفر اومده کامنت گذاشته مردم به خاطر گرونی اعصابشون خرده حالا ساعت یا لباس نخری چی میشه😐

اولا که قضیه برای چند سال پیشه، دوما که من خودم یا حداقل شوهرم شعورمون می کشید اگه پول نداریم نخریم،لابد داشتیم که می خواستیم بخریم، منم برای اون میخواستم بخرم🙄😑 حالا ساعت هیچی،لباس که خودمون میخواستیم بخریم

واقعا متوجه نمیشید بحث خرید نیست بحث بی احترامیه؟؟؟

اگه گرونه برای همس،چطور مادرشوهرا موقع خرید جهاز گرونی رو نمی بینن و هزارتا خرده فرمایش دارن و دنبال ایرادن، اما موقع خرید یه دفعه گرونی میشه؟...

کاری به کامنت توی تاپیک خودم ندارم، به ایشونم بی احترامی نمی کنم شاید اشتباه برداشت کردن یا من بد نوشتم

اما خیلی نظرات این شکلی تو همه ی تاپیک ها می بینم نمی دونم علتش چیه،بعضیا انگار ناخودآگاه دنبال خودشیرینی هستن،یا عادت کردن توی بحث طرف مقابل رو مقصر جلوه بدن،یا نمی دونم شاید از روی زن ستیزیه

ولی باور کنید برای اینا بهتون جایزه نمیدن،با مقصر جلوه دادن زنها و زدن از کمترین خواسته ای که حقتونه فقط خودتون رو کوچک می کنید

I will always love you❤️💖💗

بحث خریدن نیس بحث بی احترامیه

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امثال اینا خود کم بین و خود شیرینن

فکر میکنن این مدلی باشن عزیزتر میشن

نمیدونن آدم باید اول به خودش احترام بزاره تا بقیه بهش احترام بزارن

بعدم میرن تو زندگی میگن چرا شوهرامون آدم حسابمون نمیکنن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️