تاپیک زدم از روز خرید بازار و کارهای مادرشوهرم تعریف کردم
میگم تعارف کردم جلوتر از من بره مغازه برای احترام، برگشته میگه ما که نمی خوایم بخریم شما میخواید بخرید خودتون برید داخل😐
از اون رم شوهرمو با 30 سال سن کشیده یه گوشه مثل بچه ی 8 ساله دعواش میکنه که تو که ساعت نمیندازی برای چی میخوای بخری😑
بعد میگم لباس مجلسی می خواستیم بخریم لباسی که یک سال و نیم پیش شوهرم خریده بود مادرشوهرم میگفت همون برای خرید بازار بوده😐 مامانم گفت نمی خواید بخرید خودمون پولشو میدیم،مادرشوهرم بهمون توهین کرد
یه نفر اومده کامنت گذاشته مردم به خاطر گرونی اعصابشون خرده حالا ساعت یا لباس نخری چی میشه😐
اولا که قضیه برای چند سال پیشه، دوما که من خودم یا حداقل شوهرم شعورمون می کشید اگه پول نداریم نخریم،لابد داشتیم که می خواستیم بخریم، منم برای اون میخواستم بخرم🙄😑 حالا ساعت هیچی،لباس که خودمون میخواستیم بخریم
واقعا متوجه نمیشید بحث خرید نیست بحث بی احترامیه؟؟؟
اگه گرونه برای همس،چطور مادرشوهرا موقع خرید جهاز گرونی رو نمی بینن و هزارتا خرده فرمایش دارن و دنبال ایرادن، اما موقع خرید یه دفعه گرونی میشه؟...
کاری به کامنت توی تاپیک خودم ندارم، به ایشونم بی احترامی نمی کنم شاید اشتباه برداشت کردن یا من بد نوشتم
اما خیلی نظرات این شکلی تو همه ی تاپیک ها می بینم نمی دونم علتش چیه،بعضیا انگار ناخودآگاه دنبال خودشیرینی هستن،یا عادت کردن توی بحث طرف مقابل رو مقصر جلوه بدن،یا نمی دونم شاید از روی زن ستیزیه
ولی باور کنید برای اینا بهتون جایزه نمیدن،با مقصر جلوه دادن زنها و زدن از کمترین خواسته ای که حقتونه فقط خودتون رو کوچک می کنید