2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم خونه پدر شوهرم گف قیچی بزن تو شلوارت پارش کن

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 52 پست

نظر شخصیمه زخم شلوار که واقعا خیلی زشته ... حالا که مجبوری خونشون بری یکم لباس بهتر بپوش ... بعد نفهمیدم مذهبی هستند ؟ کی بهت میگه چادر بپوش شوهرت ؟ درموردش اصلا صحبت نکردید ؟ این چالش بزرگیه تو زندگی ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا بعضی ادما همینن من شلوارم بگ بلند تا کف پا میومد تنم بود یارو داشت گیر میداد این چرا این مدلیه ب ...

میدونم منم بگ خیلی گشادا دارم یارو میگفت دوتا جامیشن تو این شلوار😆چ میشه کرد دیگ

نظر شخصیمه زخم شلوار که واقعا خیلی زشته ... حالا که مجبوری خونشون بری یکم لباس بهتر بپوش ... بعد نفه ...

آره تقریبا مذهبین دختر خودشون چادر نمیپوشه ولی مانتو های بلند میپوشه منو از اول همینجوری دیدن دقیقا شبیه که برا اولین بار منو دیدن با همی شلوار دیدن حالا زبون در آوردن

حوصله دعوا ندارم🧑🦯

از الان کوتاه بیای تا آخر عمر باید بله چشم گوی پدر شوهر مادر شوهره باشی همون و بپوش اگه چیزی گفت بگو پدرجان مرسی که پیشنهاد خرید دادی اما هر کسی ی سلیقه ای داره منم دوس دارم اینجوری بپوشم..... همینجا تمومش کن دختر

میدونم منم بگ خیلی گشادا دارم یارو میگفت دوتا جامیشن تو این شلوار😆چ میشه کرد دیگ

حالا هی میگفت کمربند بیارم ببندی نیاد پایین😂😂

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

شلوار قدیم بود مال دوران مجردیم شلوار دیگه ای ندیدم اونم پوشیدم خیلی کنم آورد بدتر از همه شوهرم گف م ...

اتفاقا شوهرت خوب بحثو جمع کرد

تو اول زندگیته دیگه ، بحث و اختلاف با خانواده شوهر هیچ اخر عاقبتی نداره. اگه دوست داری زندگی مشترکت پایدار بمونه و درگیر مسائل فرسایشی نشی حد میانه رو پیش خانواده شوهرت نگه دار

نه خیلی از خودت بگذر که تو زندگیت دخالت کنن

نه اونقدر غد و خودت باش که تا عمر داری جنگ روانی رو مخت باشه و شوهرتو از دست بدی

ارزو های بزرگ ، 

کارتشو میگرفتی میرفتی برای خودت قشنگ خرج میکردی

دفعه دیگه بهت چیزی نمیگفت😁

البته بگم من خودمم از شلوارهای پاره خوشم نمیاد 😅

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
از الان کوتاه بیای تا آخر عمر باید بله چشم گوی پدر شوهر مادر شوهره باشی همون و بپوش اگه چیزی گفت بگو ...

اینا مگ حرف منطقی و حریم خصوصی سرشون میشه بعدشم فعلا پول اجاره خونمون رو اون میده یجورایی کارمون پیشش گیره🥲