2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم خونه پدر شوهرم گف قیچی بزن تو شلوارت پارش کن

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان کوتاه بیای تا آخر عمر باید بله چشم گوی پدر شوهر مادر شوهره باشی همون و بپوش اگه چیزی گفت بگو ...

ی شلوار با یک رنگ دیگ ک تقریبا مثل همونه ولی زخمی نیس مث اون یعنی زد زخمی داره اما باز نیس بپوشم ؟

ولش کن مردا ساده ان

ته دلش هیچی نیست😂😂

بابای منم از رو سادگیش بعضی موقع این حرفا رو میزنه بعدا هم میگیم نگو اینارو میگه نمیخواستم تیکه بندازم یا ناراحت بشه که شوخی کردم و..

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

عزیزم ناراحت نشو پدر شوهر ها دوست دارن عروسهاشون مرتب لباس بپوشن از این لباسهایی که مد میشه خوششون نمیاد سعی کن خپنه ی اونا معمولی بپوشی طرف خودتون هر جور دوست داری بپوش

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
آره تقریبا مذهبین دختر خودشون چادر نمیپوشه ولی مانتو های بلند میپوشه منو از اول همینجوری دیدن دقیقا ...

عزیزم وقتی میبینی ممکنه بی احترامی بشه فقط واسه اینکه بهت توهین نشه شلوار زخم دار نپوش... این اختلاف عقیده بین خانواده ها اصلا خوب نیست ...کاش قبول نمیکردی ...یا باید خودتو بخاطر شوهر تغییر بدی یا بعداً باعث جنگ و دعوا و اختلاف و شکاف بین شما و شوهرت با خانواده هاتون میشه ... البته میشناسم کسایی رو که بخاطر شوهرشون چادری شدند ...

عزیزم ناراحت نشو پدر شوهر ها دوست دارن عروسهاشون مرتب لباس بپوشن از این لباسهایی که مد میشه خوششون ...

والا پسر خودش الا ۷ماهه ازدواج کردیم فقط دوباره لباس برام خرید همش خانوادم میخرن خب طبق سلیقه خودشون یا لباس قبلیم استفاده میکنم اینام باید ای چیزا رو هم ببینن