2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم خونه پدر شوهرم گف قیچی بزن تو شلوارت پارش کن

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 52 پست
ببین اگر زاپ دار و پاره است و پاهات معلوم میشه نپوش دیگ، ولی درحد زخم روی پارچه همه شلوارا دارن دیگ

پاره بود یکم یکی دارم هم دارم قد نوده کوتاهم یکی دارم دمپا اون زد زخمی داره ولی پاره نیس میخام اونم بپوشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاره بود یکم یکی دارم هم دارم قد نوده کوتاهم یکی دارم دمپا اون زد زخمی داره ولی پاره نیس میخام اونم ...

بابا خو نپوش شلوار پاره دیگ، از مد افتاده تازه بدنتم مشخص میشه، ضمن اینکه برا خانومی ک متاهل هست پوشش یکم باید سنگین رنگین تر از دخترای تینیجر باشه، البته بازم نظر خودت

خدایا بسهه دیگهههه ...

عزیزم ایشون حق دخالت توی لباس پوشیدن شمارو نداره.

اما به هر حال اونجا خونشونه و معمولا مردهای سن بالا روی دختر و عروسشون حساسن .

شما اونجا که میری یه کمی بیشتر رعایت کن.

والا پسر خودش الا ۷ماهه ازدواج کردیم فقط دوباره لباس برام خرید همش خانوادم میخرن خب طبق سلیقه خودشون ...

میدونی دیگه نذار خانوادت لباس بخرن به شوهرت بگو بخره اگه گفت ندارم بگو کارت پدرتو بگیر خودش گفته

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
میدونی دیگه نذار خانوادت لباس بخرن به شوهرت بگو بخره اگه گفت ندارم بگو کارت پدرتو بگیر خودش گفته

اون میگ من لازم نمیبینم زنم لباس بخره نیازی ندارم الان خودش یکساله داره یک لباسو میپوشه اما من خونه پدرم عادت داشتم هر ماه یک لباسی حالا زیاد زیادش دوماهی یکبار لباس میخوردیم الان نمیتونم لباس تکراری بپوشم همی خاطر خانوادم برام میخرن

اون میگ من لازم نمیبینم زنم لباس بخره نیازی ندارم الان خودش یکساله داره یک لباسو میپوشه اما من خونه ...

اره بعضی وقتا خونه ی شوهر از این خبرا نیست بعضی ها هم از شانسشون تو خونه ی شوهر کیف میکنن

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن