2777
2789
عنوان

رفتم خونه پدرم ببینید چکار میکنن جلو شوهرم آب شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 36 پست
بیخبر نرید ، ما وقتی بیخبر میریم خودمون نمیزاربم غذای مفصل درست کنن ، کوکو ، اشکنه ای ، املتی چیزی . ...

میگم بعد چندمااااه اومدم چطور بیام املت بزارم جلوی شوهرم بعد چندماه عزیزم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه مهم والامن تخم مرغم. بزارم شوهرم روچشمش میزاره شوهراتونوپرتوقع نکنیدالان گرونی اخه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

حرص نخور و دیگه سر زده نرو. منم چند بار رفتم خونه مادرشوهر وبنده خدا تا مرز سکته میره😂 البته که من انقدر حالم بد میشه که نمی مونم و برمیگردم. خودمم بدم میاد سر زده برم جایی. از مهمون سرزده هم خوشم نمیاد. خونه پدریم هم که همیشه مادرم می ناله وای هیچی نیست وای چی بخوریم😮💨 حالت بد میشه😵💫 تنها نیستی عزیزم🤷

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

سرزده ،هیچ وقت نرو

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

چه قدر رومیگیرین...ما خپدمون میپزیم میخوریم..کاهی تخممرغ..گاهی کوکو سبزی..گاهی شیرحتی.چقدر سختش میکن ...

اون همهههه مرغ نیستا,😮یه مرغه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خوب بعد یکسال ، واقعا توقع غذای مفصل دارید؟ نمیدونم شاید من عجیبم . بخوان مفصل بزارن خودشون دعوت میکنن.

بعدم بهتر نبود خودتون چیزی می گرفتید یا میپختی میبردی که دور هم باشید ؟ بخاطر خودت میگما ، الان شوهرت حرفی نداشته باشه خودت دلخوری درست میکنی

به خدا انقد دلم میخواد رفت وآمد زیاد داشته باشم با فامیل ، ولی همین مسخره بازی که سفره باید رنگین کمان باشه نمیزاره دعوت کنم .

خودت باید به همسرت احترام میزاشتی و سرزده نمیرفتی تا تدارک ببینن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️