2777
2789

من فقط ۱۹ سالم بود و دانشجو

از بابام شاکی بودم بداخلاق میشدم

میگفت تو برا ما چیکار کردی

خودت پول در بیار

آخه من فقط ۱۹ سالم بود که

چرا باید اینجوری بگن هرچند شرایط سخته ولی اونا مارو به دنیا آوردن...

تا صد سالگیم اگه پول بدن آب و غذا بدن بازم ما بچشونیم

خدایا بینهایت شکرت💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حالا حق با شماباشه و پول ندن!

خودت میخوای چکارکنی؟ میخوای زانوی غم بغل کنی؟ باید برای خودت کارکنی دیگه وقتی میبینی خانوادت نمیدن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
منم معتقدم مادروپدر بچرو میارن به این دنیا وظیفشونه راضی نگهش دارن

حالا باز سی سالم بود ی چیزی

ی بچه نوزده ساله که تهششش با باباش میره دانشگاه قبل اونم همش فقط مدرسه میرفته و درونگراس چه کاری از دستش بر میاد

خدایا بینهایت شکرت💚💚

دقیقااا

بخاطر حرف مردم یا عصای پیری بچه میارن وظیفه شونه تا وقتی بچه مجرده خرجشو بدن

ما به میل خودمون به این دنیا نیومدیم که اگه به میل من بود این زندگی نکبتو نمی خواستم

بابام الان بر شکست شده به زور میخواد منو شوهر بده که نون خور کم بشه😭

ولی واضح گفتم وظیفته( خرجم سالی دو میلیون هم نمیشه)

حالا باز سی سالم بود ی چیزیی بچه نوزده ساله که تهششش با باباش میره دانشگاه قبل اونم همش فقط مدرسه می ...

ببین به نظرم واقعا منظورش پول نبوده ، شما شاکی بودی ، بداخلاقی کردی ، اونم اعصابش خورد شده ، یه چیزی گفته روت کم بشه . وگرنه قطعا اینجوری نبوده که بگه دیگه از فردا خودتی و جیبت من یه قرون هم خرجت نمیکنم

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم