2777
2789

کدوم جایگاه اجتماعی بالاتر داره؟ یا تقریبا یکسانن؟

به مامان بابام گفتم میخوام رشته ام که علوم آزمایشگاهی روزانه هست تغییر بدم اجازه نمیدن

مامان میگه درسته حقوق همه تقریبا یکیه ولی پرستاری شیفت هاش سخته زحماتش زیاده، مامایی هم الان بازار کارش کمه، اتاق عمل هم باید همیشه سر کار مطیع دکتر باشی

میگه علوم آز الان همه چی با دستگاه هس، راحتتره، از این رشته ها تمیز تره

منم کلاس مهمه واسم...

نظرتون راجب حقوق دانشگاه آزاد چیه؟ حقوق نسبت به پیراپزشکی ها از لحاظ کلاس چطوره؟ بدون کنکور هست

کدوم رشته برم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد در صد مامایی

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

به عنوان یکی که صمیمی ترین دوستم حقوقه میگم

سمت حقوق نیا

البته نظر شخصیت مهمه

شغل شخصیت نمیاره اگر میوورد الان شخصیت معلم باید خیلی بالا میبود نه بگن نگا این بدبخت معلمه😂

پول شخصیت میاره ولاغیر

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

اینایی که گفتی هیچ کدومش بدون کنکور ثبت نام ندارع عزیزم

من خودم علوم آز میخونم و راضیم و بنظرم راهنمایی که مادرت کرده واقعا درسته

و به علاوه اگر قصد ادامه تحصیل داشته باشی علوم آز از همش پرستیژ بالاتری داره

میشناسم کسی رو که از همین رشته اتفاقا از دانشگاه آزاد درآمد ماهانه ۵ میلیاردی داره

من علوم آزمایشگاهی بودم. ادامه تحصیل هم دادم. فوق العاده راضی بودم. سر کار آزادی و آقای خودتی. چشمت مریض و همراه مریض و بحث و درگیری های بیمارستان و فوتی ها و تصادفی های وحشتناک و..... هم نمیبینه.

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

اینایی که گفتی هیچ کدومش بدون کنکور ثبت نام ندارع عزیزم من خودم علوم آز میخونم و راضیم و بنظرم راهنم ...

آزمایشگاه تاسیس کرده؟

آخه میگن دکترا و ارشدش سخته؟ حتی بعضی ها میگن به صرفه اس کنکور به جاش بدی تا دکترا بخونی چون دکترا سخته

من علوم آزمایشگاهی بودم. ادامه تحصیل هم دادم. فوق العاده راضی بودم. سر کار آزادی و آقای خودتی. چشمت ...

آره همه اینا جزو مزیت هاشه

تازه از پرستار و اتاق عمل پرسیدم راستش راضی نبودن میگفتن همش کار سخت و شیفت های سنگین و اذیت و درآمد کم

ولی از لحاظ کلاس میگم

نظر خاصی ندارم

خواهر فقط پول پرستیژ میاره و تمام😂

شما توی هرکدوم از این رشته های زرنگ باشی و بازار کار آزادش رو دست بگیری پول در خواهی آورد

خودم دانشجو ترم یک پرستاریم

آره همه اینا جزو مزیت هاشهتازه از پرستار و اتاق عمل پرسیدم راستش راضی نبودن میگفتن همش کار سخت و شیف ...

آخه کلاس پرسنل اتاق عمل هم واقعاً بالاتر از بچه های آزمایشگاه نیست. چیکار میکنن سر عمل؟؟ فقط کمک دست دکترن دیگه. فک کردی جراحی میکنن؟؟؟

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

نمیدونم ولی عشق من حقوقه (وکالت)

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن