2777
2789
عنوان

عقدم دو هفتس عقب انداختم نمیدونم دیگه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 79 پست
این چیزا چیه دختر؟اگر بخوای پریود بشی که دمنوش شوید خوبه یکی هم زعفرون رقیق همین

خب اینام گرمن

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واست مهم نیست سلامتیت و زنده بودنت؟ خب خطری نیست اگه یکی تو بارداری اینارو بخوره؟

اصلا مهم نیست واسم

اگه باردار باشم بابام زنده به گورم میکنه

لااقل اینجوری با ابرو میمیرم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

یعنی یه دکتر نداره😯چرامگه روز بارونی چشه😅

میگه نامزدت اعتقادی به اروم رفتن و سرعت کم نداره تصادف میکنیپ

من ده روز عقب انداختم،رفتم آزمایش خون دادم بتا،منفی بود شکر خدا رفتم عطاری عروس پشت پرده خریدم توی ق ...

منم خریدم ولی از بس گفتن باعثنازایی ونمیدونم چی میشه جرات نکردم مصرف کنم

خب اون موقع دیگه از تخمک گذاریت رد شدی باردار هم نیستی نگران چی هستی

منم همینو میگم

ولی مامانم میگه دوتا زن عمو هات همینجوری باردار شدن

اصلا مهم نیست واسماگه باردار باشم بابام زنده به گورم میکنهلااقل اینجوری با ابرو میمیرم

فکر میکنی. اتفاقا باباها مهربونن. تو هم گه گناه نکردی. اونم وقتی شوهرت داده میدونه که رابطه داری و باردار میشی . بیخودی فاز منفی نده. تو به اندازه کافی بزرگ و بالغ هستی که ازدواج کردی. نباید الکی از هرچیزی برای خودت مساله درست کنی و خودت رو بترسونه.

نگران چی کار خلاف شرع که نکردی . یه سر برو آزمایش بده. دکتر برو ممکنه از استرس باشه

اتفاقا از نظر خانوادم خلاف شرعه