2777
2789
عنوان

عقدم دو هفتس عقب انداختم نمیدونم دیگه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 79 پست
خب شماکه عقدی میتونی به همراه شوهرت بری دکتر

شهر واموندمون دکتر نداره همش هم بارونیه بابام اجازه نمیده تو روزای بارونی باهاش برم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

اسی امروز سه چهار لیوان دمنوش بورمادران بخور فردا صبح پری میشی

مطمئنید؟🫠

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه باردار باشی چی اینارو میخوری کاریت بشه که بدتر میشه

اصلا واسم مهم نیست فقط میخوامپریود شم🫠

شهر واموندمون دکتر نداره همش هم بارونیه بابام اجازه نمیده تو روزای بارونی باهاش برم

دوباره بیبی چک بذار

بعددو هفته عقب انداختن باردار باشی مثبت میشه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

من ده روز عقب انداختم،رفتم آزمایش خون دادم بتا،منفی بود شکر خدا

رفتم عطاری عروس پشت پرده خریدم توی قوری دم دادم مثل چایی ،دم کشید از صافی رد کردم با نبات خوردم ،دولیوان خوردم روز بعدش دو لیوان،سریع باز شد ،امتحان کن عزیزم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
گرمی نخور اگه باردار باشی ضررداره .برو سونو شاید کیست باشه .

من دارم میخورم که اگه باردار باشه از بین بره