2777
2789
عنوان

خواهرزاده هام کلا مدرسه نرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 35 پست
الان یکیشون هفده و یکیشون دوازده سالشه دیره دیگه

اون دوازده ساله وقت هست

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان یکیشون هفده و یکیشون دوازده سالشه دیره دیگه

بخدا دیر نیست اشتباه منو نکن، 16سالم بود میخواستم تغییر رشته بدم میگفتم عقب میوفتم،تورو خدا همون 17ساله رو ببر اون الان ازش امتحان میگیرن کمک میکنه آموزش پرورش، زود دیپلمش بگیره،ببر مرکز استان صحبت کن

کاش یه جور میشد برن مدرسع ادامه بدن

واقعا من ازخدامه

الان همون پدر میزنه تو سر خواهرم که بچه ها سواد ندارن

یکی نیست بگه تو بودی که دادو بیداد کردی خواهرمم سنی نداشت شوهرش ازش بزرگتره نتونست اونموقع دفاع کنه

الان میگه اگه جرعت الانمو داشتم قطعا جلوش وایمیستادم

یا امام زمان میبینی ؟ بیا زودتر نجاتمون بده ک دیگه هیچ بچه بی سوادی نباشه هیچ بچه ای فقیر نباشه گشنه نباشه

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

برو سهر آموزش پرورش درخواست معلم بده ینی چی مالیات ما میره بابت تحصیل رایگان بچه افغانیا اونوقت بچه های ایرانی نتونن درس بخونن اگر روستاتون مدرسه یا معلم نداره شرایطشو فراهم میکنن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
سواد دارن الان ده سال ازونموقع میگذره

خب یعنی مدرسه نرفتن ؟

مدرک سیکل و هیچی ندارن ؟

خودت و خواهرت چقدر درس خوندید ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نمیشه بری اموزش پرورش بامسئولی چیزی صحبت کنی ببینی آموزش انلاینی راه دوری چیزی نیس ؟معلم خصوصی

ببینید چندبار رفتیم پیش مدیر معلم بدجور خورد تو ذوق بچه ها الان دیگه خودشون هیچ جوره قبول نمیکنن متاسفانه

میدونستید از نظر قانون شوهرخواهر و خواهرتون به عنوان مجرم شناخته میشن؟

تحصیل تا نهم اجباری هست و یه شیردل بره پیگیری کنه چه بچه چه شما چه هرکسی حتی قانون پیش بینی جریمه و زندان هم برای سرپرست داره

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خب یعنی مدرسه نرفتن ؟مدرک سیکل و هیچی ندارن ؟خودت و خواهرت چقدر درس خوندید ؟

مدرک کلاس اول و دوم فقط یکیشون

من کلا دیپلم گرفتم

خواهرمم قبلا تا ابتدایی خوندن فقط

کی همچین حرفی زده که ببرید استان دیگه؟ مدرسه نرید ها خود آموزش پرورش استان برید. یه کم زبون بریزید طرح شهید محمودوند باید ثبت نامشون کنن. برای هیچکدوم دیر نیست. 12 ساله که ششم رو بده توی سن خودش هفتم میتونه ثبت نام کنه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!