2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو تا دارم دوسشون دارم نمیخوام ناشکری کنم ولی بچه داشتن تو این دور و زمونه اعصاب فولادین و جیب پر پول میخواد

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا   

بچه دار شدن زمانی خوبه ک خودت از لحاظ روانی حالت خیلی خوب باشه از لحاظ مالی وضعت خوب باشه چرا ک نه

ولی عدم وجود هر یک از موارد بالا اصلا توصیه نمیکنم

لایک نفرمایید با تشکر

انگاری تو دوتا چشم داری ولی میخواهی با ی چشم ب بقبه نگا کنی ...عزیزم الان بسته ب شرایط هس یکی نازو نعمت بچه با ارامش یکیم با استروسو وحشت بچه عصبیو پرخاشگر .....پس نمیشه ب همه ی نسخه پیچید همه متفاوتیم

بنظرم واقعاً ارزشش نداره 😐

مجردم

فکر کن ۹ ماه سختی بکشی به بچه به دنیا بیاری ۶ ۷ سال با تمام وجود مراقبش باشی تا ۲۷ ۲۸ سالگی خرج اونم داشته باشی

کلی جنگ روانی تا آدم بشه و هیچوقت هیچوقت بچه ها صدرصدی از والدین راضی نیستن

تنها سودش اینه که پیر شدی هواتو داشته باشه که اینم بگیر نگیر داره

من دوتا دارم خیلی سومی دلم میخواست شوهرم راضی نبود شد ومن حامله شدم سقط شد جنینم

باز به سرم زد بیارم شوهرم راضی کنم باز میگم نکنه دوباره سقط بشه ایندفعه

سقط واقعا درد داره

به همه نه اگه اعصاب و حوصله دارید بچه خیلی شیرینه و امید به زندگی میده و تنها چیزی که شاید اگه درست ...

اره من اعصابم خوبه اما همسرم اصلاااا

چیکار میشه کرد تاثیر داره توی تربیتش؟

بنظرم واقعاً ارزشش نداره 😐مجردم فکر کن ۹ ماه سختی بکشی به بچه به دنیا بیاری ۶ ۷ سال با تمام وجود مر ...

انسان به طور فطری دوست داره مراقب یکی باشه برا همین اونایی بچه نمیارن بعد چند سال میرن دنبال سگ و گربه