2777
2789

علائم و ام آر آی

تاری دید ناگهانی ضعف حسی و عضلانی ناگهانی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام بدونم احساس میکنم دارمچندماهه قشنگ نمیتونم حرف بزنم لکنت میگیرم دست و پام مورمور میشهبدنم ...

دور از جون من همه این علایمو که گفتی داشتم یه مقطعی که فشار روحی و استرس روم زیاد بود و خوب شدم باز

دور از جون من همه این علایمو که گفتی داشتم یه مقطعی که فشار روحی و استرس روم زیاد بود و خوب شدم باز

دیکه استرس نداری؟

خداروشکر خوبشدی عزیزم

من وسواس فکری دارم انقد استرس میکشم که جونم میخواد بیاد بالا

دیکه استرس نداری؟خداروشکر خوبشدی عزیزممن وسواس فکری دارم انقد استرس میکشم که جونم میخواد بیاد بالا

چرا دارم ولی کمتر شده

یه دوره ۴ماهه روفتم روانپزشک قرص داد یکم بهتر شدم

منم وسواس فکری دارم

دیکه استرس نداری؟خداروشکر خوبشدی عزیزممن وسواس فکری دارم انقد استرس میکشم که جونم میخواد بیاد بالا

الانم تو قسنت خوب زندگیم یه شرایطی هست تو زندگیم وقتی پیش میاد باز حالم خراب میشه

این تاری دید که میگید پایدار هست یا یه لحظه میاد و میره؟

لحظه ای نیست که فکر کنم در حد چند روز تا چند هفته طول می کشه بازم بهتره با پزشک مغز و اعصاب مشورت کنی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
چرا دارم ولی کمتر شده یه دوره ۴ماهه روفتم روانپزشک قرص داد یکم بهتر شدم منم وسواس فکری دارم

منم رفتم روانپزشک ولی داروهاش خیلی خیلی بدترم کرد با اینکه ۳روز خوردم یجوری حالم بد شده بود میگفتم خدایا مرگمو بده بهتر از این حالمه

تموم جونم میلرزید و من ۳روز تو تخت افتاده بودم جوری از درون میلزیدم همش میگفتم زلزلست همش حالت تهوع قشنگ جونم داشت بالا میومد

مادرشوهرم گفت از داروهاته نخور قطع کردم بعد یروز خوبشدم ولی وسواسم بدار شد اعصابمم خیلی خیلی ضعیف شد

الانم حالم خیلی بده همش دوسدارم به یکی بپرمو پرخاشگری کنم

این حالتمو فقط موقع پریودی داشتم ولی الان چندماهه همیشه همینجوریم

نمیدونم چیکارکنم

احساس میکنم ام اس دارم ولی میترسم برم دکتر