یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خب چی بگم تا فردا هم بمونم چون امشب نیستم میره خونه خودشون بعد بپرسم
بگو خانوادم منتظرن برای مهمونی یلدایی تاریخش مشخص شه آماده بشن بگو چند نفر میاید چه روزی و چه ساعتی اگه پیچوند و گفت نمیدونم و معلوم نیست( احتمالا کنسله)بگو اصلا تصمیمی دربارش گرفتید خاتوادت میخوان بیان یانه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
حالا خودتو خیلی ناراحت نکن.به همسرت اروم بدون بحث بگو.من خانواده همسرم خیلی رسم و رسوم داشتن ولی از جاریم میترسیدن اجرا کردن ولی من و همسرم چیزی نمیگیم اونا هم یه پوست تخمه هم نخریدن.همسرمم کل حقوقشو میگرفتن ازش فقط کرایه ماشین میداد مامانش.ولی نمیدونم کار من بهتر بود یا جاریم چون هنوز از روی ترس برا اون کارایی میکنن
او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟
مادرشوهرای الان دیگه دهه پنجاهن.کاش یکم این رسم رسمای بی اساس رو ول میکردین.کسی که قراره بپوشه بهتره ...
الان مثل اينه بكي هر كي كادوي عروسي ميخواد وسيله كادو بده اول خودم بكم جي بخره بياره برام! بعضيا اره ميبرن ولي اكه نبردن هم بحثي نيست كادو اسمش روشه تو خيلي جشنها كادو ميدن بدون نظرخواهي