2777
2789
عنوان

دخترای نوزده تا بیست پنج سال دارین با زندگیتون چیکار میکنید❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 4272 بازدید | 275 پست
کار و درس

دانشگاه؟ چه رشته ای؟

شغلت چیه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ازنظر من کافیه واصلا دوس ندارم بچه سوم بیارمولی همسرم پسر میخاد منم گفتم انشالله دیپلمم بگیرم کنکور ...

ممنونم ک جواب دادی انشالله ک همیشه کنار همسرت و بچه هاتون شاد وسلامت زندگی کنید گلم🌹🌹🌹

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب هیچی 😂شوخی کردم 24سالمه 2تا بچه دارم ترک تحصیل کرده بودم از سوم راهنمایی ولی بعد چندسال تصمیم ...

ببخشید من این سوال رو از بیشتر مامانا توی نی نی سایت میپرسم چون خودم فعلا فقط یه بچه دارم میخواستم بپرسم قصد داری بازم بچه بیاری یا بنظرت همین دوتا کافیه؟؟؟ اگه نخواستی جواب نده گلم🌹

۲۵ سالمهارایشگرم کار اصلاح صورت و ابرو،شینیون،میکاپ و رنگ و لایت رو انجام میدمزبان انگلیسی و کره ای ...

موفق باشی

دانشگاه چه رشته ای؟

میتونم بپرسم شما علاقه داری چیشد تا الان نرفتی؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
۲۱ی پسر ۱/۵سالع دارم دانشگاه میرم

ببخشید من این سوال رو از بیشتر مامانا توی نی نی سایت میپرسم چون خودم فعلا فقط یه بچه دارم میخواستم بپرسم قصد داری بازم بچه بیاری یا بنظرت همین یکی کافیه؟؟؟ اگه نخواستی جواب نده گلم🌹

چرا متاسفانه مگه از زندگیت باشوهرت راضی نیستی عزیزم؟؟؟

چرا ولی من 13سالم بود باخانواده شوهر موندم با6تا خواهرشوهر بخدا عذاب الهی بود

منم الان یادم میفته میگم اگه بچه نبودم نمیتونستم تحمل کنم

من از نوجوانی وبچگیم هیچی نفهمیدم تا چش باز کردم 14سالگی یکی زاییدم 15سقط داشتمود ی سال دوباره بچه اوردم من حتی منیی مرد نمیدونستم چیه

۱۹ درگیر کنکور

هدفت چه رشته ایه؟

۱۸ سالمه هیچی بدون هدف بدون انگیزه همینطوری میرم جلو تا ببینم چی میشع

درس نمیخونی؟

ببخشید من این سوال رو از بیشتر مامانا توی نی نی سایت میپرسم چون خودم فعلا فقط یه بچه دارم میخواستم ب ...

گلم ناخواسته باردارم

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

گلم ناخواسته باردارم

ولی خودم همیشه دوست داشتم بچه هام با فاصله کم باشن

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

دانشجوعم و در کنارش کار میکنم همین

چه رشته ای؟

شغلت چیه؟

چرا ولی من 13سالم بود باخانواده شوهر موندم با6تا خواهرشوهر بخدا عذاب الهی بودمنم الان یادم میفته میگ ...

اخی طفلکی حق داری میفهمم درکت میکنم واقعا سخته خدا از خواهرشوهرات نگذره الهی ولی بازم خداروصدهزارمرتبه شکر ک اون روزا گذشت و تموم شد الهی دیگه از این ب بعد بهترینا براتون اتفاق بیفته دیگه ب گذشته ها فکر نکن منم گذشته تلخ و سختی داشتم هرچند الانم دارم یه جور سختی میکشم ولی هرچی میری جلوتر انگار سختی ها کمتر میشه مراقب خودت و بچه های گلت باش😘😘😘

من ارشد دارم . و در شرف جدایی از نامزدم

از ارشد خوندن راضی هستی؟ چه رشته ای؟