2777
2789
عنوان

دخترای نوزده تا بیست پنج سال دارین با زندگیتون چیکار میکنید❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 4272 بازدید | 275 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینیه مجموعهای از مسائل باعث ایجاد این حس میشهمثلاً خیلی آرزوها دارم ولی یا واسشون کاری نکردم یا اگ ...

من تو مرحله هیچ کاری نکردن بودم

دارم سعی میکنم یه تکونی به خودم بدم

دوست دارم برسم به اون زندگی که میخوام

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
23سالمه 10ساله متاهلم دوتا دختر 9و7ساله دارمبعداز 18فهمیدم کجام ودارم تحصیل میکنم فعلا دبیرستانمگواه ...

ببخشید من این سوال رو از بیشتر مامانا توی نی نی سایت میپرسم چون خودم فعلا فقط یه بچه دارم میخواستم بپرسم قصد داری بازم بچه بیاری یا بنظرت همین دوتا کافیه؟؟؟ اگه نخواستی جواب نده گلم🌹

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

خب هیچی 😂شوخی کردم 24سالمه 2تا بچه دارم ترک تحصیل کرده بودم از سوم راهنمایی ولی بعد چندسال تصمیم ...

موفق باشی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
۲۲ ام یه دختر ۴ ساله و یه پسر ۲ ساله دارمیه کار پاره وقت هم انجام میدم

ببخشید من این سوال رو از بیشتر مامانا توی نی نی سایت میپرسم چون خودم فعلا فقط یه بچه دارم میخواستم بپرسم قصد داری بازم بچه بیاری یا بنظرت همین دوتا کافیه؟؟؟ اگه نخواستی جواب نده گلم🌹

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

بنام خدا 19 ام عقدم پشت کنکورم تمام

میتونم بپرسم کجا با همسرت آشنا شدی؟

هدفت برای کنکور چه رشتهایه؟

ماشالاالهی موفق باشیمن همین چیزا رو میبینم میگم ر..دم به زندگیم دیگه🤣🤣💔💔

عزیزمی من هدفام بزرگه خییلی چون خدام بزرگه

همیشه میگم وقتی خدا بخشندس چرا ازش چیزای کوچیک بخوام

من خیلی اذیت شدم درجوانیم وحتی الان بیماری هایی گرفتم

ولی خداخاست بدون هیچ راهنما واز نقطه کور به روشنایی رسیدم

درس 25

رشته ات چیه؟

ببخشید من این سوال رو از بیشتر مامانا توی نی نی سایت میپرسم چون خودم فعلا فقط یه بچه دارم میخواستم ب ...

ازنظر من کافیه واصلا دوس ندارم بچه سوم بیارم

ولی همسرم پسر میخاد منم گفتم انشالله دیپلمم بگیرم کنکور بدم ایواف میکنم تعیین جنسیت

مث بلانسبت سگ هرروز سرکارم فقط همین

شغلت چیه؟ بهش علاقه نداری؟