اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هر مادری لایق احترام نیست حق داری عزیزم اگه دیدنشون ازارت میده کمتر ببینش
نمیرم سمتش ولی گاهی دلم میگیره از درس وکار میرم خونه بابام بیشتر پیش خواهرم اونا هم دونستن ازشون بدم میاد وقتی هستم سعی میکنن کمتر حرف بزنن منم باهاشون هم صحبت نمیشم درحد1روز میرم ولی دخترام چرا هر هفته میزارم ی روز بمونن با بقیه نوه ها چون اونجا روستا فضای باز ودوس دارن برن
فعلا بیکارم و سریال میبینم تا دانشگاه شروع بشه.در تمام تلاشام برا زندگی بهتر شکست خوردم و تاحالا فقط ...
ورودی بهمنی؟
چه رشته ای؟
منم اومدم البته ۱۸ سالمه عب نداره؟🙂😂فعلا دوازدهمیم هیچ حرفه اب بلد نیستم دارم میخونم واسه کنکور ول ...
بخون ولی یه توصیه از من داشته باش سعی کن اگه نگاهت به پزشکی تعصبی هست این نگاه رو بذاری کنار منطقیتر نگاه کنی
ولی دارم سعی میکنم یه چیزایی رو تغییر بدم درواقع میخوام شروع کنم به نزدیک شدن به هدفهام
چرا بگو😅اون بازه رو گفتم به اطراف سن خودم نزدیک باشه
هیچی خواهر احساس بی هدفی میکنم سال دیگه درسم تموم میشه و بچمم سال دیگه میره پیش دبستانی و، آیندمم نمیدونم چطور قراره بشه شوهرم میگه نمیخام بری سر کار خودمم از یه لحاظ میخام دستم تو جیب خودم باشه از یه لحاظ دیگه نمیتونم مسولیت قبول کنم استرسی میشم، نمیدونم مغازه باز کنم یا برم سراغ کار میکاپ
فقط اینو بگم که من چندروز پیش هر جور خواستم روز مادر به مادرم تبریک بگم اصلا زبونم نچرخید نمیتونم من ...
عزیزم🫂
شاید برای کمتر اذیت شدن خودت هم که شده یه تراپیست خوب مفید باشه