2777
2789
عنوان

دخترای نوزده تا بیست پنج سال دارین با زندگیتون چیکار میکنید❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 4272 بازدید | 275 پست
بی انگیزه نگرد حتی اگه اشتباه باشه یه کاری بکن الان سنیه داری زیربنا رو میچینی

اره واقعن حرفتو قبول دارم

خودمم خیلی حسرت میخرم

الان تو بهترین سنمم ولی هیچ کاری نمیکنم هیچ تفریحی ندارم هیچی به هیچی

اره واقعن حرفتو قبول دارم خودمم خیلی حسرت میخرم الان تو بهترین سنمم ولی هیچ کاری نمیکنم هیچ تفریحی ن ...

بچسب به درس اگه خانواده پولداری نداری . زبان یاد بگیر به سلامتیت برس یه هنر یاد بگیر شاید کلیشه ای باشه این حرفا ولی تو آینده خیلی به دردت میخوره در کنار اینا اعتماد به نفست هم بالا میره

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید من این سوال رو از بیشتر مامانا توی نی نی سایت میپرسم چون خودم فعلا فقط یه بچه دارم میخواستم ب ...

سلام عزیزم اشکال نداره راحت باش

نه خودم و نه همسرم دیگه نمیخوایم جدای از این اوضاع بد اقتصادی من اصلا وقتی ندارم که برا خودم بزارم منتظرم بزرگ شن بتونم یه خورده راحت باشم هر چند بزرگتر میشن دردسرو مراقبت و رسیدگی بیشتری میخوان مخصوصاً مدرسه رفتنشون

2تا کافیع خدا همینارو نگه داره برامون

به نظرت الان که کارشناسی میخونم رو چه چیزایی کار کنم که بعدا به دردم بخوره؟

بستگی به گرایشی که میخوای انتخاب کنی داره. به نظرم از ترم پنج دیگه کم کم شروع کن واسه ارشد آماده شی البته اگه میخوای ارشد بدی

مفاهیمو پروژه محور یاد بگیر. کلا پروژه ای کار کردن هم تو یادگیری خیلی کمک میکنه هم رزومه میشه. حتما بذارشون رو گیت هاب. تو لینکدینم فعال باش تا جایی که میتونی. فرصت کارآموزی داشتی از دست نده. فریلنس تونستی کار کن. کلا سعی کن رزومه ت رو قوی کنی و آشنا هم زیاد داشته باشی. کار پیدا کردن توی این فیلد خیلی بستگی به این داره که چقدر آدم میشناسی.

چند تا زبان که بیشتر به درد هدفت میخوره رو انتخاب کن مسلط شو. زبان انگلیسیت رو هم تقویت کن.

اگه گرایش ارشدتو انتخاب کردی از همین الان یه سری چیزای مقدماتی در موردش یاد بگیر.

فعلا همینا به ذهنم میرسه

به نظرم اونقدرا هم سخت نگیر که هنش درحال اجرا کردن یه برنامه باشی فرصت نکنی زندگی کنیاونقدرا هم نباش ...

الان توی فکر نوشتن کتاب برای نهایی بچه هام

تقویت زبان

ماسک و رسیدگی به خودمو...

واقعا میترسم که نشه و نتونم وای

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

سلام عزیزم اشکال نداره راحت باش نه خودم و نه همسرم دیگه نمیخوایم جدای از این اوضاع بد اقتصادی من ...

سلام ب روی ماهت سلام از ماست گلم ای جانم خدا بهت ببخشه بچه هاتو خدا حفظشون کنه الهی همیشه سالم و شاد و سلامت زیر سایه آقاصاحب الزمان عج زندگی کنید ممنون ک جواب دادی خواهرعزیزم🌷🌷🌷

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

هزنیش زیاد شد برای من برگردم عقب میرم رشته درآمد زا یاد میگیرم کلاسی چیزی

آزاد بودی؟

مرتبط با رشته ات کار پیدا نکردی؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
سلام ب روی ماهت سلام از ماست گلم ای جانم خدا بهت ببخشه بچه هاتو خدا حفظشون کنه الهی همیشه سالم و شاد ...

فداتشم مهربونم🫂🥹

الهی خدا فرشته خوشگل شمارو هم براتون نگه داره و همیشه پناهش باشه

و هرچی آرزوی قشنگ براش دارید برآورده به خیر بشه❤🫂

فداتشم مهربونم🫂🥹الهی خدا فرشته خوشگل شمارو هم براتون نگه داره و همیشه پناهش باشه و هرچی آرزوی قشنگ ...

دورت بگردم خییییلی ممنونم از دعاهای قشنگت خواهرعزیزم سلامت و عاقبت بخیر باشی الهی سادات خانم التماس دعا😘😘😘🌹🌹🌹

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎