2777
2789

همش از چیدمان خونه طرف ایراد نگیریم، نگیم واه چقدر لاغر شدی یا چاق شدی

طرف برگشته به من میگه یه آباژور بزرگ بزار این گوشه آخه خودم بهتر بلدم چی بخرم

اومدنی هم نریم پشت سر بگیم غذاش بد بود خونه اش کثیف بود چاییش دم نکشیده بود

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خوشم نمیاد،ساکت میرم ساکتم برمیگردم نه اینکه حرف نزنم دخالت نمیکنم یعنی

والا منم طرف نون خشگم بهم بده چیزی نمیگم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اگه خونه کسی رفتی کثیف بود غذاش کم بود یا.... دیگه نرو ن بخاطره خودت بخاطره اون شخص ک بهت احترام گذا ...

اصلا خوب نیست پشت سر حرف زدن

والا منم طرف نون خشگم بهم بده چیزی نمیگم

نه در این حد،ولی بستگی به وضع مالیش،موقعیتش یا حتی موقعی که من رفتم خونشون داره،انتظاررزیاد ندارن ولی از بی احترامی هم بدم میاد،چیزی نمیگن فاصله میگیرم بیشتر

یجوری میرم انگار از اول نبودم

نه در این حد،ولی بستگی به وضع مالیش،موقعیتش یا حتی موقعی که من رفتم خونشون داره،انتظاررزیاد ندارن ول ...

من اگه بفهمم بی احترامی شده چیزی نمیگم ولی دیگم خونه طرف نمیرم تا ابد

خواهشا اگه جوون یا نوجوون دارن هی سوال پیچشون نکنین و فاز نصیحت برندارین

اکثر بچه ها به خاطر همین چیزا از مهمونی و دورهمی فامیلی فرار میکنن

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
اصلا خوب نیست پشت سر حرف زدن

همسرم همینطوره حالا من یه کوچلو بگم بچشون بی ادب بود یا تحویل نمیگرفتند حتی خونه داداش خودم اون دعوامیکنه میگه پشت کسی بد نگو

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

خواهشا اگه جوون یا نوجوون دارن هی سوال پیچشون نکنین و فاز نصیحت برنداریناکثر بچه ها به خاطر همین چیز ...

وای دقیقا همش میپرسن چرا ازدواج نمیکنی یا به من گیر میدن دومی رو بیار

همسرم همینطوره حالا من یه کوچلو بگم بچشون بی ادب بود یا تحویل نمیگرفتند حتی خونه داداش خودم اون دعوا ...

منم چیزی نمیگم اصلا

خیلی بده یعنی واقعا نمیدونن چقدر حس بدی به طرف میده؟

من هر وقت بخوام از کسی سوال بپرسم خودمو میذارم جای اون فرد و میگم اگه یه نفر همچین سوالی از من بپرسه ناراحت نمیشم؟

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

🤣🤣🤣ب من هروز هروز میگفتن چرا بچه نداری یدونه بیار راحت شی ب محض اومدن دخترم هروووز میگفتن حیف نیست دخترت تنهاس میگفتم نه یکی بیشتر نمیخوام دخترم ۵سالش شد پسرم اومد خداروشکر تونستم دهانشون رو ببندم

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

خیلی بده یعنی واقعا نمیدونن چقدر حس بدی به طرف میده؟من هر وقت بخوام از کسی سوال بپرسم خودمو میذارم ج ...

من خودم اصلا سوال شخصی نمیپرسم به سوالای بقیه ام جواب نمیدم

🤣🤣🤣ب من هروز هروز میگفتن چرا بچه نداری یدونه بیار راحت شی ب محض اومدن دخترم هروووز میگفتن حیف نیس ...

به منم میگن حتی یکیشون گفت خجالت نمیکشی بچه نمیاری دیگه، سنت داره بالا میره