2777
2789
عنوان

خانما و آقایون بالای 28سال بیایننن

296 بازدید | 32 پست

بنظرتون همچین کادویی خوبه؟؟ برای آقا میخام سفارش بدم از عکسش نقاشی بکشن و داخل قاب بزارن برای روز تولدش ک ۳۰ سالش میشه بنظرتون خوشش میاد؟

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

اره خیلی هم عالی

یه گل کوچیک و ساده هم بهش بده

کوچیک و ساده

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه تو هر سنی خوشحال کنندس

اگههههههههع عکس خوبی ازش انتخاب کنی که مطمئن باشی دوسش داره

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

شما اقا هستیت اگر همچین کادویی بهتون بدن خوشتون میاد؟

هیچ زمان از یادم نمیره این کادو

تصورش کردم و نظر دادم

تصورشم قشنگبود واسم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خوبه تو هر سنی خوشحال کنندس اگههههههههع عکس خوبی ازش انتخاب کنی که مطمئن باشی دوسش داره

بهش گفتم یدونه از عکساتو که خیلی دوسش داری برام بفرست میخام داشته باشم اونم فرستاد

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻